sweet summer braids

James Red – Bronzing spray clear

IMG_1198ded IMG_1203erfJeg har modtaget denne super lækre selvbruner fra Nicehair.dk. Jeg var lidt usikker på om jeg ville få brugt den, eller om den bare ville stå ude i skabet, og suge støv til sig, er ikke den store forbruger af sådan noget. Jeg prøvede den for en uge siden, og inden jeg prøvede den – havde jeg stor kritik til den. Men det burde jeg slet ikke have haft, for kan kun rose den til skyerne efter at have prøvet den.

James Red – Bronzing spray clear er en selvbruner på spray,  med en spray kan det ikke blive lettere at få en smuk gylden brun farve. Jeg er ihvertfald fan af denne. Jeg prøvede den på min fod, og da der var gået en halv time, var der en smuk gylden farve, som slet ikke så forkert ud. Den var ikke orange eller noget. Det er også meget lettere med sprayen, for den fordeler det jævnligt ud på kroppen, uden det kommer til at se forkert ud. Man kan også meget nemt nå steder, man ikke kan gøre med en creme. Der er 200 ml i. Den indholder plejende aloe vera, og er en hel klar væske, så man skal ikke være bange for tøjet, håndklæderne eller sengetøjet. Man kan påføre den flere gange i tynde lag, for at få den helt perfekte farve. Den kan bruges overalt på kroppen, og til ALLE hudtyper.

Jeg prøvede den på og bagefter skulle jeg altså i bad, da jeg kom ud af badet, hang farven stadig ved, med en smuk gylden farve. Nogen dage efter gik jeg igen i bad, og der var der stadig en smule farve tilbage. Jeg er sindsyg glad for, at jeg ejer denne spray – for den vil gøre alting lettere, den kan hurtig proppes i tasken, og tages med. Selvom den er en smule stor. Det bedste ved den er, at farven holder sindsyg godt, at den kan sprayes på hele kroppen, og at den giver sådan en smuk farve. Jeg vil helt klart købe den igen, når jeg har brugt den op. Den koster lige nu 195.- HER for 200 ml. Den er værd at prøve, hvis man ikke er særlig brun, den er virkelig god, og samtidig plejer den huden. Der er Vitamin E i. Kender i til James Read?

1

  • Jeg kender ikke rigtig til mærket, men det lyder rigtig lovende! Jeg bruger pt. bare Matas selvbruner til mine blege og meget korte stænger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sweet summer braids