Tezzo produkter

When you lose the best you have, then you are lonely.

IMG_1173fgg IMG_1174geg IMG_1176defJeg ved ikke med jer, men lige i dag, har jeg brug for at få lettet mine tanker, og skrevet dem ned – der er bloggen det bedste sted. I kan godt huske jeg havde mig en sød og virkelig dejlig kæreste, som behandlede mig, som den prinsesse han synes jeg var. det er ham det her indlæg skal handle om, eller ihvertfald noget af det. Vi har været sammen i 4 måneder, og 2 uger, hvis jeg husker rigtigt. Han skulle på ferie i Canada, og det havde jeg det sindsyg stramt med, fordi jeg kommer da til at savne ham i de 17 dage han var væk – han er jo min kæreste?! Men det tog virkelig en dårlig drejning for os begge to, og en dag vågner jeg op helt tom inden i, og skriver lidt med ham. Han er anderledes, virkelig anderledes, kold og ret ligeglad med mig. Jeg begynder allerede der og tude – for når jeg skrev at jeg elskede ham, skrev han det slet ikke igen. Jeg tænkte hundrede tanker, som kunne være skyld i, at han var som han var, overfor mig. Men om aften faldt bomben, han slog op med mig, og hold kæft hvor gør det ærligtalt ondt, især fordi det sker over en facebook besked, da han er i Canada, og ikke kunne vente, til at han kom hjem til Danmark igen. Jeg havde det virkelig stramt med den måde det skete på, og hvorfor han gjorde det. Det værste er bare når sandheden ikke kommer ud, men en løgn i stedet for, det kan jeg slet ikke bære inden i mig selv. Jeg var ked af det i flere timer, og kunne slet ikke falde til ro, kunne ikke spise, eller drikke noget – var bare tom, tom for ord, tom for alting. Jeg vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv, eller hvad jeg skulle gøre, han var så langtvæk hjemmefra at jeg ikke kunne gøre fra eller til. Men sådan en følelse sidder alle nok med, når sådan noget sker? håber ihvertfald ikke det kun er sket for mig. Men jeg har mig lige en slap af dag, hvor tankerne bare kører derud af, samtidig med jeg hører musik, som ikke engang kan fjerne mine tanker væk fra ham. Men at have en hyggelig dag, med musik, og en omgang serie, er hellere ikke værst.

10

  • Efforts are really appreciable. Anyone can easily understand the thoughts. Also I like the conclusions made on We Are Finally Live And Checkout The Freebies which is really very informative.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I am going to subscribe, so I can learn more. I can’t wait to receive updates through e-mail.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror der er rigtig mange, som kan relatere til dine følelser, inklusiv mig selv. Jeg ved ikke om det hjælper, men jeg gik igennem et brud for halvandet år siden, som tog virkelig hårdt på mig, også lang tid efter. For mig tog det lang tid, fordi han havde ødelagt mig og ikke fordi jeg stadig var forelsket i ham. Sommetider hjælper det at høre det fra andre, som er kommet igennem det; det bliver 100 % bedre. Omring dig med venner og familie og husk på hvor meget de elsker dig, også selvom han ikke gør mere. Livet går videre. Held og lykke <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia C Andersen

    Så er der plads til en bedre…
    Ja, jeg er jo noget ældre end dig. Og min erfaring siger mig at 1. Jalousi er gift – også rejse-jalousi. If you love somebody set them free, og alt det der.
    Hellere et brud før end senere. Du er ung. Der findes andre og bedre. Hvis en besked over FB er hans version af et decent breakup, er han ikke det værd. Trust me on this!!
    Du skal nu : tilgive ham ( han ved ikke bedre), og (lidt sværere) ønske ham det allerbedste (med hjertet, og helt oprigtigt ). Så slipper du ham, og bevæger dig videre i dit liv.
    Gode ting til gode mennesker. Hold niveauet.
    <3 Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kathrine,
    Øv – hvor er det trist. Og ja for satan det gør ondt.
    Jeg kan se, at jeg er fem år ældre end dig, så vil tillade mig at lyde lidt storesøster agtig – hehe.
    Du finder en anden kæreste, hvor fremtiden er jeres og I begge vil samme vej. Jeg havde en kæreste i to år fra jeg var 16 til jeg var 18, og var helt overbevist om, at det skulle være os to for evigt.
    I dag er jeg sammen med Niels på 6. år og nu giver alting mere mening 🙂
    Du er ung – ud og oplev verden, og slå dig ned når tid er 😉

    Kærligst, Mette.
    http://www.mettevinther.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder ikke rart. Og slet ikke at det skete over Facebook 🙁 Håber du er okay – det er desværre kun tid der hjælper i sådan en situation <3

    http://www.kunsanne.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv altså, hvor er det trist Kathrine. Kan godt forstå, at du er ked af det. Giv dig selv lov til at være ked og forsøg at gøre en masse godt for dig selv! 🙂 Håber du snart er okay igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved du nok skal komme igennem det. <3 Prøvede det da jeg var yngre, for ca 5 år siden. Det tog meget hårdt på mig. Men har aldrig været stærkere end jeg er nu. :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eckerten

    Hold nu helt fast, hvor fik jeg det bare dårligt, da jeg læste dette indlæg! Hvor gør det mig bare ondt! Og sikke en moden måde at afslutte det på, er helt chokeret!
    Synes det er så sejt af dig, at du er så åben omkring det, og tør dele det med resten af verdenen! Der er en bedre fyr til dig derude, som vil behandle dig som en prinsesse – ikke bare 4 måneder, men resten af dit liv <3

    Kig meget gerne forbi –
    Knus Michelle Eckert // michelleeckert.bloggersdelight.dk ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ser altid ‘breakups’ som en stejl bakke – først går det op ad og det er hårdt, men pludseligt har man nået toppen og så går det bare let derfra! Og hey, hvis han endda gør det over en besked på facebook, så var han sku ikke så fantastisk igen. Der skal nok dukke en op, som kan se hvilken smuk blomst du er .. og indtil da, så betragt ham som vandet i vasen, der skal udskiftes 🙂

    xoxo,
    Sam Madeleine Athena
    SamConradsen.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tezzo produkter