LYKKEN ER #1

birthday wishes

fødselsdags ønsker

Jeg begyndet tidligt i år, at ønske mig forskellige sager til min 19 års fødselsdag, som jeg har D. 30 Oktober. Men ikke nok med det, så er det nok den dyreste ønske liste, jeg nogensinde har haft. Men alt på listen er ting jeg gerne vil eje.  Clean‘s parfumer har jeg i flere måneder gerne ville opleve, fordi jeg hører så mange positive ord omkring dem, så de må gerne stå hjemme hos mig og pynte fint. Halskæderne med symbolerne, vil jeg os rigtigt gerne have, med et lille ”K” i, fordi det kunne pynte så fint omkring min hals. Sneakersne er noget jeg har brug for, går NÆSTEN ikke i andet, end mine Nike, som jeg har nu, og de er ved at være ret slidte nu. Objekterne til Canon kamera, er nok mine største ønsker i år, mangler virkelig nyt til min elskede baby, som trænger til at kunne forbedres lidt. Pynte genstande, og tøj ønsker jeg min selvføgelig også, det er bare ikke lige med på denne liste.  Er der noget i kan anbefale mere end andet på listen? Er i tvivl på objekterne, kan i hjælpe?

9

 • Det med objektiverne – det kommer jo helt an på, hvad du gerne vil skyde billeder af. Man siger et 50 mm fast objektiv er super godt til portrætter, fordi det gengiver ansigtet mest præcist. Og så er det godt til at skyde billeder af mad, ting osv. med sløret baggrund fordi det samtidig lukker jævnt mere lys ind end et objektiv med zoom.
  Som du kan høre vil jeg helt klart anbefale dig 50 mm. Ellers er et 35mm også meget sjovt. Men hvis du mangler et der kan klare outfits og det meste så tror jeg 50 mm vil være dit foretrukne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Tak for det, vil nemlig gerne skyde mere præcise og flotte outfit billeder, og af mad, og ting ja :)<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækre ønsker!

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv cleans parfume ‘Rain’, og den dufter helt fantastisk – og så er den jo perfekt her til efteråret. White Woods er også rigtig god! 🙂

  Desuden har jeg selv lovetag-halskæden, og den er bare så fin. <3

  annamoellerlarsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Virkelig lækre ønsker, ville også gerne eje det hele har dsv. først fødselsdag i februar 🙁

  Liiivelife.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke nogen dejlige ønsker du har 🙂

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S

  Super lækker collage, skoene er så fede!

  knus
  http://behindtheattitude.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne ønsker! Jeg har også fødselsdag den 30. oktober, hvor jeg bliver 24, uha er ved at blive gammel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CLEAN parfumer, pæne sneakers, træfigurer og enkle smykker er allesammen ting, som jeg også hellere end gerne propper på min ønskeliste – jeg må dog desværre vente helt til jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYKKEN ER #1