Nicehair // krops produkter

Kure Bazaar

IMG_1312ty IMG_1314trInden sommerferien sluttede for mig, der modtog jeg disse 3 smukke neglelakker fra Kure Bazaar. Jeg kendte faktisk først til mærket, da jeg læste om dem på forskellige blogs som roste dem til skyerne, der måtte jeg simpelthen prøve dem. Var så heldig at vinde 3, og jeg har prøvet den gule som hedder Korria, den er rigtig flot når den kommer på, men der skal flere end 1 lag på, ihvertfald på mine negle. Men det er jo godt der er nok neglelak i, til der kan ligge flere lag på neglene. De koster 125, og det synes jeg er lidt dyrt, men alligevel ikke. Men det er ikke noget jeg vil bruge mine penge på, fordi jeg synes de er lidt for dyre til mig, men kan ikke udelukke det, at jeg ikke køber et par stykker fra deres kollektion. Vil rigtigt gerne have flere farver derfra, som jeg kan bruge her til efteråret.
IMG_1315kjh IMG_1316hj IMG_1317gfhj3 flotte neglelakker som jeg er virkelig glad for at have vundet. Er især glad for den gule og lyseblå – da lyseblå er min yndlings farve, og da jeg synes det passer godt på mine negle. skønne farver med en 85% naturlig formel med hvede, bomuld, kartoffel, majs og træ. Kure Bazaar neglelak styrker dine negle og efterlader dem rigtigt sunde. De kan købes lige HER til 125.- Hvad synes i om neglelakkerne? Kender i til mærket? 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicehair // krops produkter