Kure Bazaar

LYKKEN ER #1

IMG_4894

Nu vil der hver uge komme nogen nogen stunder, hvor jeg føler lykke, og glæde i mit liv, for har aldrig været gladere end lige fortiden, kan slet ikke beskrive alt den glæde jeg har inden i min egen krop. Det er helt uvirkeligt, at jeg kan gå og smile hver evig eneste dag, e af sære ting som bare sker uden videre. Jeg er en glad pige fortiden, og det skal deles med de bedste og trofaste læsere.  Det her er godt nok for de sidste 2 ugers tid, men forefter tiden, bliver det lavet for hver uge

 • kvalitets tid med familien i Hjørring.
 • At møde nye mennesker.
 • At spille fodbold i 2 – 3 timer.
 • At vågne med et smil på læben.
 • At have overskud til alt andet end at sove sin dag væk
 • At bo i Hjørring, på skolehjemmet.
 • Flotte blomster, som mor købte.
 • At min søster laver aftensmad.
 • At være på Mcd med tosserne.
 • At gå på Sosu nord i Hjørring.
 • Regnvejrs aftener.
 • Aftensmad hos min bedstefar.
 • Mokaier på en Tirsdag.
 • Hvad er jeres lykke?

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kure Bazaar