RANDOM FACTS #7

Sally hansen anmeldelse

IMG_1209frt IMG_1205efe IMG_1224ttrjeg modtog i sommerferien 2 smukke neglelakker fra Mærket Sally hansen, jeg har modtaget nogen produkter derfra før. Neglelakkerne har en rigtigt stor børste, som gør det ekstra svært ikke at ramme udenfor neglen, som i kan se på billedet, og konsistensen er meget flydene, som gør den lidt svær at arbejde med. Som i kan se på billedet, blev en meget smuk metallic blå neglelak, afprøvet, den hedder Batbano Blue, Nr. 845. Den er ikke lige mig, da den er en smule mørk, og jeg er mest til de farvrige og lyse farver, men jeg synes nu den er meget flot, og især på en varm sommerdag, eller en kold kold vinterdag, som vi nok snart kommer til. Den grønne neglelak har jeg prøvet på, men fik desværre ikke noget billede med den på, men konsistensen var ligeså flydende, og en smule svær at tage på, da jeg har rigtigt små negle, så kan næsten ikke undgå at ramme udenfor. Den hedder Mojito, Nr 842, den er også rigtigt fin når den kommer på, og den kan jeg faktisk rigtigt godt lide. Vil helt klart bruge den, når vi kommer længere hen på efteråret. De kan købes lige HER. og lige nu kan man vidst  tage 3 for 2. og man spare en lille sum penge. Hvad synes i om farverne? Kendte i til Sally Hansen før? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS #7