photoshoot

I’m in love , in my autumn jacket

IMG_1556kjk IMG_1571fd IMG_1581dfgh IMG_1584kjhg IMG_1601dfgh IMG_1602rtghyNote til mig selv, ikke brug flere penge i September måned, ellers ender du med at gå sulten i seng, ej! Jeg har været på udkig efter den helt rigtige efterårs jakke, og den fandt jeg i dag, bare ved et enkel kig, så var det kærlighed ved første blik, det kender i vel godt? Jeg skulle bare lige ”kigge” og så hang den der foran mig, så yndig i SisterS point til en sølle 500 lab, så kunne ikke dy mig, så nu lever jeg på de sidste kontakter resten af måneden, fordi min shoppinglyst kom frem i mig, men hold kæft den er lækker, og virkelig behagelig at have på. Den er fra mærket Ichi og det er ihvertfald ikke det billigste mærke man kan shoppe ved, har jeg fundet ud af før i tiden. Jeg er SÅ glad for den, og den er så fin. Da jeg bor på skolehjem, kommer der bedre billeder ind i weekenden måske, men i må lige nøjes med disse som er taget på mit værelse, som rodder – så forfærdeligt. Men nu er jeg ihvertfald klar til det kolde efterårsvejr, som er begyndt at snige sig ind på os. Hvad synes i om min nye jakke, er den ikke fin? Har i fundet jeres efterårs jakke? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

photoshoot