vichy aqualia thermal

M.Cosmetics trendy eyeshadow brush

IMG_1402fhgj IMG_1403fgJeg har i et stykke tid beæret mig over disse søde og rigtige fine børster, som jeg kan ligge en lækker øjenskygge på mig selv, uden det kommer til at se dumt ud, fordi der er øjenskygge ud over det hele, fordi man bruger fingerne, da man har gjort den lille dims væk, som engang imellem plejer at være med i købet. Jeg er ihvertfald rigtigt glad for, at jeg nu er 2 til at lægge, som jeg kan bruge, til at ligge en fin og smuk makeup, ihvertfald ved øjnene.
Den første Øjenskygge børste jeg har fået er fra mærket M.Cosmetics, det mærke kan du købe i Matas til ret billige penge, hvis i spørger mig, for børsten er i rigtig god kvalitet. På denne pensel går hårene op i en spids, så den er sindsyg god til at lave ‘Smokey eyes” effekt. Hårene på penslen er fremstillet af nylonhår. Men denne pensel kan man også påføre en fin eyeliner over øjet, da den er spids, og god til at lave sjove mønstre med. Jeg har desværre ikke begives mig ud i at prøve den endnu, da jeg ikke er den store øjenskygge bruger, men har læst en masse gode ting om penslerne og man kan nærmest mærke at kvaliteten er helt i top. Når man kører hårene mod huden mærkes det dejligt, og ikke som andre, som kan gøre vildt ondt at sætte i mod huden, og arbejde med. Så elsker jeg bare farven på hårene, at de ikke bare er kedelige sorte eller brune. Designet er lige mig, ikke spor kedeligt, eller for meget – det er lige tilpas. Hvis i vil have fat i penselen kan i købe den til sølle 40 kr i Matas, og forresten hedder den No. 06 den kan købes HER.
IMG_1405frtyu IMG_1407dfgthM.Cosmetics har mange forskellige pensler til øjenbryn, øjenskygger, og man kan finde mange slags. Jeg har faktisk aldrig set en skæv pensel før, så den var lidt cool for mig, fordi den var anderledes jo. Men var inde og læse mig frem til, at den er helt perfekt til at komme helt ned til øjenvipperne med øjenskyggerne, fordi HVER gang jeg begiver mig ud i at bruge en hel normal pensel, så når jeg altså aldrig ned til vipperne, og det er så irriterende, for så ligner det bare man mangler et lille stykke selvom man har købet en kamp med at få det lagt perfekt. Det er ihvertfald slut for mit vedkommende, eftersom jeg har fået sådan en lækker pensel, som ovenikøbet også er god til at lægge toning på øjenbrynene, så man tager 2 fluer med et smæk, hvis man går ud og ligger penge i denne pensel. Eftersom jeg har prøvet at kører den mod øjenlåget, så mærkes det som en god pensel, den skulle være god at arbejde med, og den skulle kunne ligge en flot øjenskygge, ihvertfald hvis man er kendt med sådan nogen pensler. Penslen er fremstilles af nylonhår, som ikke irritere huden, eller river i den. Jeg har desværre hellere ikke prøvet denne, men tror jeg pakker dem med i tasken, som jeg kan prøve dem i løbet af ugen, så det være i bliver opdateret på deres virkning og hvordan de er at arbejde med. I kan købe No. 05 til sølle 40 kr HER. Jeg er meget afhængig af et flot design, det går jeg faktisk rigtigt meget op i, og efter min mening, kan jeg godt lide M.Cosmetics design på deres pensler, det er både enkelt men også pænt. Hvad synes i om M.Cosmetics? Hvad synes i om penslerne? 

2

  • Mariasofie

    Tjek elf’s hjemmeside! De har supet lækre og virkelig virkelig billige børster! De to du har vist her koster 18.95 hos elf!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne nielsen

    Jeg har endnu ikke prøvet dem, men har selv en tynd skrå pencel ( husker ikke hvor den er fra ) men den er rigtig god til netop at ramme helt den til vipperne og især til at lægge en streg under de nederste vipper

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vichy aqualia thermal