lykken er #2

photoshoot

IMG_1504kjj IMG_1505kkl IMG_1518k IMG_1521jkhh IMG_1522hgu IMG_1524kjgf IMG_1533khVar til mit aller første photoshoot nogensinde, og hende der skød billederne, er virkelig god og sindsig talentfuldt. Ej, kedsomheden ramte mig for et par timer siden, og så gik jeg ned i skoven med mit kamera, og stativ under armen, og fik et par gode billeder hjem, som jeg lige vil vise jer. Vejret har været fantastisk, og billeder bliver bare meget bedre udenfor, fordi lyset er bedre og stærkere. Kjolen i ser på billedet, er fra H&M som jeg købte på tilbud, den er rigtigt sød, og elsker den viser formerne på en. Hvad synes i om billederne? Kan i lide dem? Har i et yndlings? 

9

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #2