Sally hansen anmeldelse

vichy aqualia thermal

IMG_1389hgh IMG_1391khVi alle kender nok til at glemme vores hud i farten, til tider ser vores hud trist og grå ud, sådan rigtigt træls. Jeg fik i sommerferien lov til at anmelde et produkt fra Vichy serien, og hold op hvor er jeg dog ikke blevet skuffet, jeg vil faktisk rigtigt gerne begive mig ud i at prøve andre fra serien. Men det er nok ikke lige hverdag, man går ud og smider 100 – 300 på en creme, selvom de måske virker fantastisk godt på ens hud.

Vichy aqualia thermal: da jeg modtog dette produkt, blev jeg virkelig glad, og positiv med det samme, for har i virkelig langtid gerne vil prøve noget inde fra Vichy serien, fordi jeg har hørt så meget godt om produkterne, og deres virkninger. Vichy agualia thermal, Giver øjeblikkelig glød. Huden bliver dejlig opfrisket, blød og smidig med en ensartet hudtone. cremen fufter endda huden i 48 timer, og cremen ligger ikke som et træls fedtet lag på huden, det trænger hurtigt ind, og fugter huden. Jeg har tit brugt cremen, hvis jeg har haft lidt tør hud, og den har hjulpet rigtigt godt. Cremen er uderst flydende, så i skal bestemt ikke gøre ligesom mig, at vende den en smule på hovedet, for den er ikke fast. Duften er rigtigt lækker, og behagelig. Jeg har i et langt stykke tid, smurt cremen på under mit makeup, for at fugte huden samtidig med jeg skal gå med alt det krids-maling. Hvis jeg løb tør, vil jeg med sikkerhed bestille et nyt produkt hjem, fra deres skønne serie. Produktet er også fri fra parabener. Den er egnet til sensitiv hud. I kan købe produktet på Vickys hjemmeside, som i finder lige HER.

Jeg synes klart, det er noget man burde gå ud at investere i, selvom sagerne måske kan overskride jeres bugtet, så er det måske værd at give en chance, for hvis i læser rundt på diverse hjemmesider, og blogs – så kan jeg kun læse mig frem til, gode og velformuleret anmeldelser, på produkter fra mærket. Vichy aqualia thermal er på 75 ml, så man får da lidt for pengene, og de kan vidst også fåes i tube, hvis man ikke er til at få creme under neglene, og bakterier ned i cremen. Der findes massevis af slags, og de gør hver og sær, noget godt for vores hud. Jeg er fan! har i prøvet nogen produkter fra serien? Er der nogen i kan anbefale mere end andre? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sally hansen anmeldelse