i would like to wear #2

Julegave ideer

Girl list ..

Jeg har selv svært ved at finde på julegave ideer lige op til jul, så derfor har jeg lavet nogen julegave ideer, som i kan bruge eller lade være med. Har valgt at sætte nogen pynte genstande på, smykker, punge&tasker, tøj og andre lækre sager. Jeg ved at vi piger ALTID ønsker os parfumer, for det kan man aldrig nogensinde få nok af, så det er altid på min ønske liste. Noget nyt som er kommet på, er pynte genstande, har aldrig gået op i det, men da jeg står og søger lejlighed, efter min skole periode, så skal der jo samles lidt af det ind, og det kan man hellere ikke få nok af. Kunne virkelig os godt bruge et par nye lækre sneakers og gerne et par New Balance i sort eller en vild farve. Hvad synes i om julegave ideerne? Hvad ønsker i jer piger?

boys

Der er sikkert også nogen drenge som kigger med herinde, ellers er der julegave ideer til kæresten eller måske jeres far – hvad ved jeg! Jeg har valgt at sætte en Controller på da jeg ved at de er gode til at smadre dem, når de taber i Fifa eller i et andet spil, så de skal fornyes flere gange om året. Ellers er der lidt praktisk som tøj, og ID voks, da det bliver brugt flittigt ved mange. Har os sat nogen ure på, og parfumer, det måske ikke lige de billigste ønsker, men der er da lidt at vælge imellem hvis det var. Prøv at tænk, der er en sølle måned til juleaften nu, Kan simpelthen ikke vente, hihi. Hvad synes i om disse ideer? 

3

 • Jeg er VILD med sengesættet. Det er så fantastisk fint!
  Ting som en sølv lovetag halskæde står også højt på min liste sammen med blandt andet en Roskilde-billet, gavekort til Moss Copenhagen og et termokrus fra Bodum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager. Kunne bestemt godt bruge det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange lækre ønsker du har. Jeg kunne sådan set godt bruge det hele! 😀
  Min ønskeseddel består af mest af nips til lejligheden. Men jeg har selvfølgelig også en del tøj ønsker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i would like to wear #2