BIRTHDAY GIRL

outfit #20

IMG_2528kj IMG_2538vgyt IMG_2541yt IMG_2546gh IMG_2557jhk IMG_2561ty IMG_2562hg PicMonkey CollageyfhtTop H&M // Bukser genbrug // sneakers adidas // Ringe Spinning og skagens

Var inde i H&M i torsdags for at kigge lidt, og faldte over en rigtigt sød Jerseytop, som jeg bare måtte eje, den er vildt sød og man kan jo også bruge den i hverdagen, med en nederdel – hvis det er det, man har lyst til. Outfittet er meget simpelt, og da jeg ikke kan gå i stiletter, blev det mine adidas sneakers. Skal ind og fejre J-dag i gaden, med et par venner. Det er min første j-dag og selvom jeg ikke kan lide ØL, så skal jeg da nok få en sjov aften med shots og en masse drinks. GOD J-dag derude! Hvad synes i om outfittet? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY GIRL