favorite Fragrances

Christmas Eve 2014

PicMonkey Collagefds PicMonkey Collagefgh PicMonkey Collagehg PicMonkey Collagejhy PicMonkey CollagejulMin juleaften startede hårdt ud, op tidlig om morgen, for at passe min nevø Micas, da hans mor var på arbejde. Vi fik hentet julesokkerne, ryddet lidt op, og ikke mindst – set en masse jule tv, som der er så meget af, med for at jeg ihvertfald ville kunne holde hele dagen, skulle jeg ihvertfald have en lille lur’, så det fik jeg også, sammen med min Nevø. Men min jul stod i familiens tegn, med en masse lækkert julemad, og det er både flæskesteg, and og hele svineriet til, det kom min bror for at lave, og det smagte simpelthen så godt og jeg kunne næsten ikke spise noget efter første potion, fordi jeg var så propmæt, at alt det gode mad, og alt for meget spænding.

Efter aftensmaden måtte vi putte alle gaverne under træet, fordi børnene var trætte, og slet ikke kunne klare alt den vente tid, så vi fik danset og sunget en masse julesange, og vi alle sang så godt med, som vi kunne, imens vi dansede rundt om juletræet – både den ene og den anden vej. Da vi havde været hele sanghæftet igennem næsten, var vi alle trætte, og så skulle der pakkes en masse gaver op, og tror alle blev glad for deres gaver, ihvertfald børnene, som fik en masse LEGO, som ihvertfald skulle bygges, næsten med det samme, hehe.

Efter pakkerne var pakket op, blev juleslikken fundet frem, og så blev der spist risalamande, hvor jeg fik mandlen, og det smagte simpelthen så godt. Derefter kunne vi spise os rigtigt mætte i et helt slik fad, med en masse godter i, som slet ikke er godt for os. Alt i alt havde jeg en skøn og dejlig juleaften i blandt mennesker som jeg elskere højere end noget andet. Jeg fik også nogen gode julegaver, som jeg desværre ikke kan vise jer, for har ikke mit kamera på mig, hele ferien, så er ked af, de dårlige billeder, jeg har fået taget til jer, men håber det går! Glædelig jul og godt nytår. 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

favorite Fragrances