Spørgsmål til mine følgere

Juleferie, og et nyt kapitel

IMG_2242..Så blev det også min tur til at få juleferie, det gjorde jeg allerede D. 17 December, da jeg valgte at melde min ud af Sosu i Hjørring. Jeg følte ikke at jeg egnet mig til at være pædagog, og slet ikke i en børnehave med små børn, for det har jeg slet ikke tålmodighed til. Jeg ved godt det er SÅ dumt af mig, at melde mig ud, når grundforløbet næsten er færdigt, men kunne slet ikke magte en måned, i en børnehave, når man slet ikke har lyst til at have med så mange børn at gøre, jeg har lukket mange muligheder for mig selv, men det er noget jeg selv har afgjort. Jeg har grædt en masse tåre, efter jeg stoppede på Sosu i Onsdags, men det er nok fordi det hele er så overvældende for mig, for jeg skulle hurtigt finde ud af med mig selv, hvad jeg skulle starte på til Januar, og jeg har valgt at tage min 9 klasse på VUC i Hjørring, det bliver hårdt, og det kommer til at tage hårdt på mig og min energi, da jeg kommer ind på et hold som allerede er startet, og jeg skal for første gang have Engelsk og Matematik siden folkeskolen og efterskolen – jeg er LANGT bagefter i begge fagene, og det bliver så svært for mig, at følge med i timerne, men må simpelthen gøre det så godt jeg kan, og ellers skal jeg igen starte til August, og tage et hel åres. Jeg er bare glad for, at jeg ikke skal flytte fra de fantastiske mennesker på skolehjemmet, jeg skal blive boende der, og endda sammen med en skide god veninde, som jeg holder meget kært. Jeg håber det er den rigtige beslutning jeg har taget, for det er noget af det spring, jeg har taget i mit liv, fordi jeg ikke er den bedste til at fremlægge, og fortælle noget frem foran en klasse. Men må bare gøre det så godt som jeg kan, kan ikke gøre det bedre.

Men jeg nyder min juleferie SÅ meget, har bare været tiltrængt. Jeg har virkelig glædet mig til at slappe af, og bare nyde at jeg ikke skal tidlig op hver morgen, for at skulle i skole. Jeg skal bruge min ferie på at slappe af, og bare nyde tiden med min skønne familie. Hvad skal du lave i juleferien? 

1

  • Benya Suwan

    Held og lykke med det hele. <3

    Jeg skal hygge med et par veninder og min kæreste hele ferien. 🙂

    benyasuwan.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål til mine følgere