December konkurrence

Spørgsmål til mine følgere

PicMonkey CollagehjPicMonkey CollagejkJeg har ikke lavet særlige mange indlæg der har noget med Jul, December og med højtiden af gøre. Men det vil jeg gøre i dag, det bliver bare lidt anderledes, for det er ikke mig som er i spotlyset, det er jer følgere, som jeg har forsømt en del på det sidste. Jeg vil nemlig gerne vide lidt om jeres jul, hvad i ønsker jer, og hvad i laver i hele december måned. Det spreder en masse hygge og julestemning hos mig, når jeg skal igang med at læse alle jeres dejlige svar, i bestemmer selv hvor mange af spørgsmålene i vil svare på, glæder mig bare til at se hvad I svare!

1. Hvad synes du er det bedste ved December måned?
2. Hvad ønsker du dig  aller mest til jul?
3. Hvad er vigtigst i juletiden for dig?
4. Hvem skal du fejre jul med, familie, venner eller alene?
5. Hvad er der på din ønskeliste?
6. Hvad skal du have at spise på juleaftensdag?
7. Har du en tradition, som du vil dele med mig?
8. Hvilken julefilm er din yndlings i December måned?
9. Holder du/i julefrokoster?
10. Køber du nyt dress til juleaftensdag?
11. Hvad laver du 1. jule dag?
12. Hvornår får du juleferie?
13. Har du en kæreste at nyde juletiden med?
14. Har du et specielt juleminde, du vil dele med mig?
15. Hvad er din bedste julekage?

I må meget gerne selv tilføje mere, hvis der er noget i vil dele med mig, som du/i synes i er specielt i din familie, eller i din December måned. Jeg håber i finder dette indlæg anderledes og sjovt, og jeg glæder mig meget til at læse alle jeres svar, og hygge omkring det. Håber at lærer din jul lidt bedre at kende.

2

 • Sikke et hyggeligt indlæg 🙂

  I december måned elsker jeg duften af clementiner og nelliker i appelsiner. Julesangene i radioen, hygge med min familie, julepynting med min mor, brunkager og pebernødder og den smukke sne (bare den ikke ligger på vejen når man skal køre bil, hæhæ!)

  Jeg har ikke rigtig nogen traditioner eller specielle ting jeg laver i december. En typisk julefilm som er super skøn er blandt andet Love Actually, men også The Holiday, Mr. Scrooge og Grinchen! Elsker dem :-)1

  Jeg skal fejre jul med min mor og min ene faster. På ønskelisten står der en masse Royal Copenhagen og lidt Kähler. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min familie og min kæreste er vigtigst i juletiden for mig, men jeg skal arbejde juleaften og d. 25 plejer jeg at tage i byen. Det ved jeg dog ikke om bliver muligt i år når jeg skal til julefrokost d. 26 om morgenen. <3 Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December konkurrence