Stila - Gardiner efter ens personlighed

Clean – Cool Cotton

IMG_2855lki IMG_2857lkhHar set ved utallige bloggere, at de roser Clean‘s parfumer helt op til skyerne, så jeg måtte selvfølgelig også have en hjem, som jeg kunne gå og dufte lidt til. Jeg har kun hørt godt om Clean, og derfor besluttet jeg mig hurtigt for at købe en parfume hjem fra CLEAN. Den jeg fik hjem er Clean Cool Cotton – som har en duft af rent vasketøj, mhm. Jeg er helt vild med duften, da den ikke er stærk, men hellere ikke svag i det. Jeg synes Clean’s design er super fint, og jeg skal helt sikkert, have de andre os, og når de er brugt op – så skal de ikke smides ud, men stilles til pynt ved mig, hihi. Hvis i spørger mig er Clean’s produkter rigtige specielle og har duftet til et par stykker nu, og elsker hver og en. Hvilken parfume inden for Clean, er DU helt vild med? 

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stila - Gardiner efter ens personlighed