Bilka

Dette indlæg er sponsoreret…

billede_1I har nok set at jeg her på det sidste har lavet en masse Sponsorerede indlægs her på bloggen, og der har været meget omtale omkring forskellige hjemmesider, og har fået en del kommentar, som har gjort at jeg ville tage emnet op på MIN blog, jeg har slettet de fleste kommentar, da de var nedladende og trælse, og det gider jeg ikke have op på bloggen, da jeg vil have en god stemning herinde. Det er tit man bliver spurgt, om man vil skrive om et produkt eller nogen produkter man får tilsendt, man kan blive skrevet til mange gange på et år. Men det er tit alle de sponsorerende indlægs kommer oveni hinanden desværre. Jeg vil rigtigt gerne have fordelt dem lidt ud over året, men sådan er det ikke altid. Her på det sidste har mange vist stor interesse for min blog og det er jeg selvfølgelig rigtigt glad for.

Man ser dagligt i blogger-land, at folk skriver om nye produkter, og viser deres store interesse for det og kommer med rosende ord helt op til skyerne, og nogengange er det måske lidt for rosende. I starten var jeg også meget sparsomlig på den dårlige omtale om Sponsorerede produkter, fordi jeg ikke gad skade deres image? Men har lært i de 4 år jeg nu har blogget, at det ikke hjælper og komme med de rosende ord, hvis man ikke mener dem?! Man lærer tit af sine fejl, og det har jeg selv gjort. Jeg vil ikke komme med rosende ord mere, hvis jeg i det hele taget ikke synes produktet er noget for min smag, eller ligger i min ende. Jeg kan da sagtens komme med de fineste ord i et indlæg, men synes produktet/tøjet osv, er noget værre møg, men for at bevare deres interesse ved mig, kunne jeg da bare blive ved med at rose dem, den går bare ikke. Hvis man vil skrive om et produkt, eller et stykke tøj, så kom dog for gudskyld med jeres mening omkring det. Det hjælper os andre derude, som måske har kigget på det sponsoreret produkt og måske har købt det hjem, fordi vi/bloggere er kommet med en pisse fed anmeldelse af det, men alligevel har smidt det ud, fordi vi faktisk ikke synes om det. Man skal virkelig tænke sig om, hvad man skriver på bloggen, dem der sidder derude og kigger med, springer altså i med begge ben tit. Så det er med at være reel og mene det man skriver i indlæggende.

Jeg bruger mange timer dagligt på min blog, og på at gøre den god nok til jer som følger med derude. Jeg har måske skuffet nogen af mine følger som ikke følger med fordi der kommer sponsoreret indlægs, men jeg er en hel normal bloggere, som blogger om forskellige ting som falder mig ind i min hverdag. Jeg har f.x lige skrevet et indlæg om Bilka, og jeg elsker fandme at være i Bilka, og kigge i alle deres sager, jeg elsker at gå rundt derude og nyde dagen. Jeg kan f.x også finde på at skrive om gardiner hvis de lige falder i min smag hos mig, fordi min blog er så åben som den er. Jeg vil ikke sige min blog handler om en ting, men mere om millioner andre sager og rigtig gerne om det personlige i mit liv.

Jeg kan sagtens forstå alt den kritik en blog kan få på grund af Sponsorerede indlæg, fordi vi bliver mærket som nogen der bare vil tjene penge, og ikke tænker videre omkring indlægget. Jeg bruger rigtig meget tid på et indlæg, fordi det skal være godt, men som sagt er jeg ikke en mester til det, og jeg er ikke den bedste til at komme med fremmed og fede ord i indlægs, jeg skriver sådan som jeg kan skrive bedst. Jeg bruger faktisk aller mest tid på mine sponsoreret indlæg, og på de personlige. De sponsoreret indlæg, skal fremstå ordenligt og fint i hvert fald på min blog. Jeg bruger i hvert fald 1 time på at skrive et sponsoreret indlæg, så det kan løbe op til mange timer. Jeg prøver at gøre det så godt som jeg kan, og det skal respekteres. Alle kan ikke være lige gode med deres ordforråd. Men jeg er personlig selv glad for at min blog er begyndt at få så meget interessere og at der er flere som kigger med. Jeg kæmper stadig for den, og tror at jeg nok skal blive ligeså god som andre større bloggere en dag, men det er sgu langt ude i fremtiden. Jeg kan selv godt lide sponsoreret indlægs, og det glæder mig faktisk, at jeg kan se bloggere bruger tid på deres sponsoreret indlæg.  Hører tit folk sige at bloggere der skriver sponsoreret indlæg, bare gør det for pengenes skyld eller for produktets skyld, men det er usandt – vi gør det af ren løst og fordi vi gerne vil lave lidt reklame omkring det produkt og deres hjemmeside, hvis vi synes det passer ind i vores blog stil. Men i skal også huske på, der er rigtige mange ting vi blogger også må sige nej tak til, det hele bliver ikke serveret på et sølvfad for en, selvom det måske ser sådan ud. min blog er klart det sted jeg bruger alt min tid på, det er en slags hobby for mig, og der er tit jeg må lade bloggen stå stille på grund af skolen og andre personlige sager, men prøver så vidt at holde mig opdateret herinde.

Jeg ved ikke med jer, men vil gerne hører jeres mening omkring sponsoreret indlægs, synes i det er noget opreklameret pis, eller synes i faktisk det er okay?!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bilka