TEMA SHOP

Stila – Gardiner efter ens personlighed

sove-1_0

sove-chair sove-38 sove-14Jeg er faktisk rigtigt kræsen når man kommer til indretning og især når det omhandler gardiner, de skal gerne være enkle, men også fine og de skal passe lige til mig og MIN indretning. Jeg er dog ikke flyttet hjemmefra endnu, så det er stadig min mutter som vælger hvad der skal op herhjemme, og det er fair nok! Men jeg har kigget lidt på Stila.dk som er en fin side med et godt udvalg af lækre gardiner til hjemmet, det er jo vigtigt det hele skal passe og se godt ud sammen! Man kan få så mange slags inde hos Stila, og man kan få dem i flere forskellige farver og stile. Jeg er helt betaget af siden, og gardinerne, kan bruge langtid på at sidde og kigge på sager til hjemmet, og blive inspireret til når det er min tur til at flytte hjemmefra.

med Gardiner hos Stila kan du skabe din helt egen historie og stil i hjemmet, som du gerne vil fortælle dem som kommer hjem til dig. ”I Stila er det derfor et ufravigeligt princip, at vores produkter og kollektioner kan skræddersyes til din helt personlige stil og individuelle behov’” – det skriver de på selve hjemmesiden. Jeg ville elske at få designet mit helt eget gardin til mit hjem.

Jeg er også vild med deres hjemmeside, og måden man finder tingene på derinde, og de sjove lille citater der står i cirklerne, som de selv har fundet på og skrevet om deres side og deres gardiner. Jeg skal helt klart have Stila til at sammensætte et par gardiner til mig, når jeg skal flytte hjemmefra, hvis jeg den dag har råd til at forkæle mig selv, med stil i mine vinduer, det nærmest det første man ser altid i et hus/lejlighed, for det er vidunderne man går forbi hele tiden, og så må der jo gerne være noget fint til at hænge der. Man kan få smarte Rullegardiner ved Stila, find dem HER, og mange andre slags. Jeg kan desværre ikke sige hvad prisen bliver på tingene derinde, men man kan få lavet en aftale med dem. Håber ikke i synes det er et kedeligt indlæg med Gardiner i massevis? men jeg er nu meget vild med Gardiner og at det ser ordenligt ud. Jeg er faktisk helt forelsket i den enkle stil, og gerne helt hvidt, eller sort – men det kunne da være smart at få lidt farve ind i gardinerne også, hvis det passer ind. thi! Går du op i indretning af hjemmet? 

billede_1

2

  • Så fint indlæg! Jeg er vild med deres gardiner og vil klart tage et smut forbi deres hjemmeside! Så fin blog 🙂
    Knus Amalie, sundesager.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fine billeder og fint indlæg 🙂

    Knus, moniquemaries.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEMA SHOP