OVERSPRINGsHANDLINGER

Jane kønig

IMG_3048qwe IMG_3050okiI dag kom post manden med en lille pakke til mig, og det var min længe(kun 2-3 dage) ventede pakke fra webshoppen Jane Kønig. Det er noget jeg har ønsket mig, i en længere periode og endelig kan jeg bære det. Det er så smukt et smukke, og jeg er virkelig helt in love i det. Jeg har aldrig i mit liv ejet et smykke i guld – kun da jeg var spæd, der fik jeg en fin halskæde med et lille hjerte i. Men glæder mig meget til at se, om jeg kan få noget mere guld ind, i stedet for sølv smykker. Jeg har altid været mest for de enkle sølv smykker, men guld skal vel også prøves. Men er virkelig også smask forelsket i æskerne, smykkerne bliver sendt i, de er så flotte og farerige. Kan i gætte hvad det er? (modtaget som gave fra Jane Kønig)

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERSPRINGsHANDLINGER