Cover skandale raser i danmark

OVERSPRINGsHANDLINGERlarge (13)Jeg tror i alle kender det, at man til side sætter en opgave, opvasken, regninger, gå tur med hunden, eller måske den bunke af tøj der ligger og venter forude. Vi er virkelig skide gode til at lave overspringhandlinger hele tiden, vi gør det hverdag, måske ligger vi slet ikke mærke til det?! Da jeg gik på Sosu skulle vi lave en Krams opgave, som virkelig var over-pisse-træls rent ud sagt, og der tog jeg mig selv i at droppe opgaven, flere gange på en dag og sige til mig selv ”jeg laver bare videre på den i morgen” og før man får set sig om, så er dagen der altså, hvor opgaven skal afleveres og så tænker jeg bare.. hvad FANDEN har jeg brugt min tid på i stedet?! Ja, når man tænker godt efter, så ved man det jo egentligt godt, he he.
Der er faktisk mange overspringhandlinger, men de aller værste er de små, som kommer snigende til tider, uden vi egentligt tænker ret meget over det. Men uden vi får set os om, har det taget en del af vores tid, og så er dagen bare væk. Jeg har tænkt lidt over mine egne overspringhandlinger og dem der tager aller mest af min tid, det kommer nok ikke som en overraskelse for jer, for det er nok os nogen af dem som tager jeres tid allermest i hverdagen. Mine er der især, hvis der er noget i skolen jeg ikke kan finde ud af, og jeg bliver stædig, så skal jeg lige Det, det og DET.
Jeg har samlet en lille række af mine de farligste overspringhandlinger, som dræber min hverdag..

  • Facebook, det  bliver nok tjekket mindst 30 gange om dagen, og hvis sidder foran computeren og laver noget(er altid på facebook der), så tjekker jeg i stedet facebook over mobilen, det virkelig en klassiker for mange at gøre.

  • Instagram og de berømte selfies – jeg tager mindst 10 selfies om dagen, og tjekker instagram 40 gange mindst, kun for at se om der er sket noget nyt siden sidst. Som er sølle 5 min siden, haha!

  • Køleskabet, når jeg er hjemme på weekend, bliver køleskabet åbnet flere gange i times, for at se om der er kommet noget NYT spændende til, og der er aldrig kommet noget på magiskvis endnu, men ber til det sker en dag.

  • Bloggen, det er nok den som stjæler mest af min tid, når jeg er igang med noget andet, som er vigtigt. SÅ skal jeg lige tjekke blog indlæg, og så skal jeg lige kommentere på det. Så pludselig er der gået en time, haha.

  • Sende snaps til randome mennesker, det gør jeg mig meget i, og har også omkring 300 på min snap, så der er nogen at vælge imellem. Hvis i har lyst så ansøg mig da lige, min snap er trinskii.

  • Når jeg så går hen og bliver træt, så nuller jeg hår, og det er ikke bevist jeg ved at jeg gør det, så min mor sidder nogengange og siger ”Ehm, kathrine? er du træt” .. Ja, det må jeg jo være, når mit hår skal have hele turen, med hånden.

  • Online shopping, den kender vi vidst alle sammen til, og gør os rimeligt i, i sær når vi keder os i skoletiden.

  • Mails, jeg får randome mails hele tiden, så den bliver tjekket 100 gange om dagen, og cirka 7 gange i timen, vidst ikke mere.

  • Jeg skal lige ligge i 5 minutter, og så vågner man op 4 timer efter, og klokken er blevet mange, og man har bare ikke nået.. SÅ meget, eller ikke. Den er typisk mig, især oppe på skolehjemmet.

  • We heart it, den er farlig at falde i, da der er så mange skønherlige billeder derinde, og massere af inspiration at hente, så der kan jeg sidde i flere timer, og tjekke randome billeder ud.

I kender det helt sikkert selv, i hvert fald Facebook, instagram, snapchat, og online shopping – det er virkelig klassiker, og det er noget vi teenager bruger rigtigt meget af vores hverdag på, og skoletiden bliver os brugt flittigt, fra min side af. Det er mine værste overspringhandlinger. Hvilke overspringshandlinger stjæler jeres tid?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cover skandale raser i danmark