10 TING JEG IKKE FORSTÅR #2

Regovs.dk

..

Jeg er fyldt op med kærlighed til smykkeskin, og diverse sager som man kan proppe sine dyrebare smykker i, men utroligt nok ejer jeg ikke, ET eneste smykke skrin, og har derfor mistet mange smykker igennem årene, og jeg hader mig selv for det, virkelig! Jeg har kigget lidt inde på Regovs.dk – og de har faktisk rimelig mange smarte smykkeskrin, til okay penge, efter mit hoved. Jeg er helt vild med dem i ser på collagen. Især den til højre, den måtte gerne blive min lige NU. Men hvis i har lyst til at se flere smukke smykkeskrin fra Regovs, så kan i altid kigge ind på deres hjemmeside. De har også massere af andre sager derinde, som sager til hjemmet, rejsen, smykker osvosv.. Synes i skal tage et smut derind og kigge, der er alt for en hver smag til både damer og de herre.

Jeg er også lidt vild med deres design, det er enkelt og lige mig, og så er den sort – som passer ind til et hvert værelse, og hjem, hvis det lyster en. Men nu står jeg godt nok ikke og mangler et smykkeskrin, ellers ville et af dem her i hvert fald blive klikket hjem, om ikke så længe igen. hihi! jeg er FAN, virkelig stor fan. Der skal helt sikkert kigges videre på hjemmesiden, og se om der er noget spændende, jeg skal eje. Er i også fan? Kendte i til Regovs før? 

billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #2