10 TING JEG IKKE FORSTÅR #3

Haters gonna hate

haters-gonna-hateEfter jeg lagde et billede ind på min facebook side, af Moniqus røv, har jeg fået hadefulde beskeder, og folk har svinet mig til, og sagt jeg ikke er god nok, og burde skyde mig selv og fået min Facebook blokkert i 30 dage, men det er sgu ikke det som er det værste af det hele. Det er at folk kan gå så meget amok, og kalde det mobning? Mobning er noget helt andet, og ville aldrig nogensinde i hele mit fucking liv finde på at smide et billede ud af en veninde, eller af nogen jeg har en personlige hate på. Så lav vil jeg aldrig nogensinde synke. Men samtidig forstår jeg godt folks kommentar til mig, men alligevel ikke helt..

Monique som er med i Paradise Hotel, har selv valgt hvordan hun vil leve bagefter Paradise, og hvordan man ter sig derinde, det er noget vi danskere snakker rigtigt meget om efterfølgende. Hvis en person siger noget dumt, bliver det omtalt overalt. Hvis nogen knalder derinde, bliver det også omtalt endda i medierne. Monique’s røv er måske blevet fotograferet fra en forkert vinkel, som har gjort vi danskere synes den ser lidt sjov og lille ud.. SLET ikke fordi det gør noget jo? Men når man melder sig til Paradise Hotel, må man virkelig indfinde sig med, at folk omkring på facebook, de sociale medier og andre steder – snakker omkring tingene, deler billeder og skriver hadefulde ting omkring det der er sket derinde. Det er noget man må tage med, ellers er man ikke klar til Reality livet som indholder fester, hadefulde beskeder, billeder af sig selv rundt omkring på nettet, at knalde for åben kamera, og ikke mindst at man måske kommer til at sige nogen dumme ting, som man i sidste ende bliver kendt for. Hvis jeg nævner Amalie, så tror jeg godt i ved hvem jeg snakker om i dette sammenhæng.  MEN hun har selv valgt at vise sig i undertøj  i fjernsynet, og det har jeg sgu da også pisse meget respekt for, men når man gør det, foran millioner af mennesker, bliver man set på flere forskellige måder, og nogen synes måske de udstiller sig selv på det sygste imens, andre synes det er pisse fedt, hver sin mening – det har man lov til at have.

Jeg har slået et billede op på facebook af hendes røv, kun fordi jeg synes den så sjov ud på det billede, og så synes jeg det var den forkerte som vandt Miss Paradise i år, og det er bestemt ikke noget at gøre ved. Men efterfølgende har hun selv smidt billedet ud af sin røv, så derfor ser jeg ikke nogen mening i at jeg skal have hadefulde beskeder fra folk rundt omkring fra. Hun har selv startet det, ved at ligge billederne ud, og efterfølgende er de ligesom røget rundt på nettet, mens andre har stoppet viaplay, eller andre steder, for at tage et billede af hendes røv. Men selvfølgelig skal man ikke gå amok og skrive hadefulde beskeder omkring hende, hendes røv eller personligheden – for man kender hende ikke personligt, og det kommer man aldrig til. Det kan da ske, hvis man kender hende, haha.
Men samtidig må folk gerne være enorm sure og skuffet over min handling omkring billedet, jeg kunne godt have ladet være at dele det på min facebook. Men nu er det delt, og jeg har valgt ikke at slette det da hun selv vidste hvad der var hun gik ind til. Jeg kan måske godt lyde en smule kold, og ligeglad med hvad i alle sammen tænker omkring mig, men det er jeg ikke. Jeg tænker over det, men det er ikke noget jeg fortryder. Billedet er blevet delt rundt omkring på facebook, Ask, Twetter og diverse hjemmesider – så hvorfor må jeg ikke?! I alle sammen tænker sikkert, sikke en syg holding at have til tingene, og det er første gang jeg har haft den holdning til noget. Jeg var da i hvert fald ikke den første, der smed et billede ind af hendes røv..  og sidst men ikke mindst, jeg havde slet ikke troet at billedet ville blive set så mange gange, havde bare troet det var nogen få stykker, som ville komme med deres bemærkninger, men kan godt se – at det er rimelig mange der har været inde og kigge på det, og nogen har skrevet deres negative meninger, og andre har skrevet deres positive holdning. Jeg modtager dem med kyshånd, og læser dem gangskevist også igennem. Håber i får en skøn Torsdag derude. Jeg mister sikkert også rigtigt mange følgere på det her, men synes bare lige jeg ville skrive min synsvinkel på det, og når man melder sig til Paradise Hotel – må man tage det med et gram salt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #3