Liebster Blog Award // Jeg nominere...

I am just a girl whit ideas and dreams #1

Word..

Jeg ved ikke om det her indlæg falder i god jord hos jer/mine læsere. Men det er noget jeg vil begynde med i fremtiden. Jeg har altid godt kunne lide collager med en masse ord, samt ting! Jeg har valgt at kalde det ”I am just a girl whit ideas and dreams”. Fordi det passer super godt, der er både drømme, ideer og anderledes ting med i lige præcis dette indlæg og i dem der vil komme i fremtiden. Der kommer også til at være ting jeg hader, elsker, og inspirerede tekster samt uinspirerende tekster. Det kommer til at være et slags frirum, hvor jeg smider en masse tekst, komiske og måske sjove collager ind, hvor i kan kigge med eller lade være. Hvad synes i om ideen? 

1

  • Asking questions are in fact pleasant thing if you are not understanding something totally, however this
    paragraph offers fastidious understanding yet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liebster Blog Award // Jeg nominere...