NEW BEGINNING AND....

Du gør mig fattig

Punk 1

Det ikke fordi jeg plejer og skrive omkring disse indlæg, med hvidevare og husholdnings sager, men der vil måske komme en del nu her, da jeg skal flytte i egen lejlighed, og der er SÅ mange ting jeg gerne vil have med. F.x vil en is maskine være perfekt for mig, for jeg elsker is og gerne is med Daimn stykker i, hehe. Mangler virkelig også en fryser, hvor der kan være noget mad i, da jeg har et lille køleskab i lejligheden, med en sprække til fryse vare, og det er SLET ikke nok for mig, for min fryser skal helst være fyldt op med is her til sommer, og så der slet ikke plads til mad, det ville ikke være særlig godt. Punkt1 har nogen virkelig lækre sager på deres hjemmeside, og der er sager derinde, til en hver slags. Punkt1 er også Danmarks største hvidevare kæde og de slog dørene op første gang i 2003, så det er gået rimelig hurtigt for dem. Hvis i vælger at købe hos dem, og vil have sendt det hjem, er der gratis fragt til jer derude, og priserne er nogenlunde især når de er på TILBUD, og der er vidst tilbud hos punkt1 lige nu, ellers kommer det snart. Det er virkelig svært at være mig lige nu og min penge pung, for man bliver sgu fattig af at være udeboende i egen lejlighed, som jeg snart skal være. Pyha!

billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BEGINNING AND....