Påskegult #1

Film in the cinema to be seen!

PicMonkey CollagefilmDet er længe siden jeg har været i biografen, så det ville være fantastisk med en tur ud, og se noget andet end de 4 hvide vægge jeg har på mit værelse. Jeg har tager 4 film ud, som jeg gerne vil ind og se, faktisk MEGET gerne.

1. Askepot: Jeg har altid været stor fan af askepot, utrolig nok. Haha! Men jeg er også pige, og synes Disney filmen er utrolig god, selvom jeg ikke rigtigt har set den særlig mange gange. Så vil jeg rigtig gerne ind og se den nye af dem i rækken. Tror den er spændende og god, på dens egen måde. Jeg elsker sådan nogen DIsney film, som bliver lavede med levne mennesker bagefter, hihi.

2. Fast& Furious 7: Jeg er ikke meget for det, men jeg vil ind og se den nye Fast& Furious 7, som lige præcis er udkommet i dag. Men det er med lidt blandet følelser, da Poul Walker jo er død, og stadig er med i filmen. Jeg glæder mig til at se den, og finde ud af hvordan de har kunne få det til at se virkeligt ud, at Poul han dør og ikke er med mere. Det er nok en af de film jeg har glædet mig aller mest til af alle sammen. Elsker deres film.

3. Skammerens Datter: Da jeg gik i folkeskole havde jeg en lære som elskede bog serien af skammerens datter, så vi fik læst hele serien op. Jeg var betaget af de bøger, og elskede virkelig at lytte på det. Tror aldrig jeg har læst så spændende en bog, eller Insurgent, er også ret spænende. Men Skammerens datter har jeg virkelig ventet på, troede aldrig der ville blive lavet en film.

4.  Insurgent: Jeg var inde og se 1’eren i biografen da den lige var udkommet, og jeg er fanget af de film, og har glædet mig vold meget til 2’eren udkom, nemlig Insurgent. Jeg har bare ikke fundet nogen, der har haft tiden til at tage med ind og se den, øv. Men jeg håber den også lever op til mine forventinger, og er ligeså god som 1’eren.

Er der nogen film i gerne vil ind og se, i biografen? Hvilke? 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskegult #1