FORKÆLENDE MOBILABONNEMENT

FINALLY MINE // Nike Air Max 90

IMG_3267eft IMG_3279uhj IMG_3282hhjg IMG_3285klj IMG_3291da IMG_3303iok IMG_3308okki IMG_3309dfDet har længe været mig en gåde, om jeg skulle bestille et par Nike hjem, og i hvilken farve(der er jo hundrede at vælge imellem), den stod imellem blå, lyserød og helt hvide sneakers fra Nike ad. Men jeg har ikke kunne bestemme mig, før jeg spurgte min mor i sidste uge, så de hvide blev bestilt hjem i en Str, 35,5 og den passer perfekt til min lille fod, som er pisse smal. Jeg har kun haft 1 par Nike før, og de er gået i stykker inden i, og bider mig i hælen, det gør SÅ ondt, så måtte have et nyt par. Jeg er SÅ glad for dem, de er så lækre at gå i og så bliver jeg også et par centimeter højere end jeg er, hihi. Hvad synes i om dem?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORKÆLENDE MOBILABONNEMENT