Jeg flytter...

FORKÆLENDE MOBILABONNEMENT


Zenji ønsker at forkæle dig og gør livet lidt sødere og nemmere. Jeg har ikke selv et abonnent ved Zenji, men det har all-you-need, til billige penge. Zenji mener at det giver dig, ALT hvad du har brug for og lidt ekstra til. Du skal kun betale en fast lav pris på 200 kr. om måneden, og det inkluderer selvfølgelig alt, hvad du kan forvente af et mobilabonnement. Og som ren forkælelse får du derudover hver måned et gavekort til en af Zenjis partner, du kan vælge frit mellem Magasin, Baresso, Matas, Saxo og mange mange flere. Abonnement indebære en masse lækre ting, og jeg overvejer virkelig at skifte derover, for det lyder så lækkert og BILLIGT.

  • Fri tale, Sms og Mms og HELE 10 GB data
  • Gavekort (valgfrit) på 100 kr. hver måned
  • 4G på 3?s netværk
  • 20 ekstra Club Matas point
  • Verdens BEDSTE service
  • Ingen binding og 14 dages fortrydelsesret
  • En masse lækkert forkælelse

Hver måned får du 100 point, som svare til 100 kr. Du kan selv bestemme om du vil bruge dem med det samme, eller vente lidt med at bruge dem, og spare op et par måneder. De kan gemmes helt op til et halvt år.  Hos Zenjis gavekortspartnere er der noget for enhver smag, og en masse at vælge imellem. Her er de steder man kan bruge de 100 kr på, eller spare op til.

Matas, Magasin, SAXO, Baresso, Zalando, Nordisk Film, Miinto, Ezzence, Deezer, Vero Moda, Inspiration, ELLE, Det Kongelige Teater, Stylepit og Smartbox –  Det er stederne, man kan få gavekort til. Så hvis i har lyst til lidt ekstra forkælelse til dig selv om måneden, er Zenjis lige det perfekte sted for dig, og din afhængighed. Læs mere HER hvis i lyster..
billede_1

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter...