FINALLY MINE // Nike Air Max 90

NEW BEGINNING AND….

IMG_3317ff gg IMG_3333oik IMG_3336ffNu har jeg søgt en lejlighed i over et år, og det har været med blandende følelser, at jeg har søgt efter en. Jeg er nemlig slet ikke sikker på mig selv, sikker på at jeg kan klare det hele selv, og være alene hjemme hverdag, at der ikke er nogen at komme hjem til, som der er på skolehjemmet. Der er virkelig mange blandende følelser jeg sidder med indeni mig selv. Tør jeg virkelig godt det her?! Men inden jeg kommer ind på det, så vil jeg fortælle jer skønne læsere, at fordi i krydset jeres finger og alt det som kunne krydsetes, så har jeg fået lejlighed i Hjørring fra D. 1/5 og kan allerede flytte ind D. 30/5. Det er helt fantastisk at jeg ENDELIG skal flytte for mig selv, i min egen lejlighed og langt væk fra min mor, så kan ikke altid lige ringe til hende, hvis jeg har brug for det. Men heldigvis er halvdelen af min familie fra Hjørring, så har altid nogen tæt ved mig, som kan hjælpe hvis der bliver brug for det.

Det er med hundredevis blandende følelser jeg sidder med lige nu, siden jeg fik det af vide, altså at lejligheden var min. For nogen år siden var jeg alene hjemme i et kæmpe hus, og der kom en forbi, og ville stjæle en masse, men jeg var jo heldigvis hjemme, for at stoppe ham, og har stadig MEGET angst for mørke og for at være alene, efter det. Det er også derfor jeg skal kæmpe når jeg får lejligheden, jeg skal kæmpe med mig selv, med min angst og mine følelser. Jeg skal til at være ALENE hver evig eneste dag, og sove alene, jeg er faktisk utrolig stolt af mig selv, at jeg har rykket mig så langt på bare et år, og lidt mere til, er blevet meget mere selvstændig, klare mine sager selv og der er altså ingen kære mor når jeg flytter i egen lejlighed over 30 KM hjemmefra, haha. Men det kommer til at tage meget på mine kræfter, for jeg skal kæmpe med mig selv, og kæmpe med at falde i søvn om aften, og skal vænne mig til det nye sted, lyde og at der ikke er nogen ved mig konstant, som der er nu på skolehjemmet. Jeg skal simpelthen tage mig selv i nakken. Men heldigvis bor min søster ikke så langt fra mig, så det er en lettelse for mig, hvis det nu er. Men når alt det er sagt, så GLÆDER JEG MIG FANDME, det er noget jeg har søgt i et år, og endelig har jeg chancen og jeg tog den med det samme. Jeg er stolt af mig selv, og at jeg er nået så langt i mit liv. Føler at jeg er mere voksen, og ansvarlig overfor mig selv, og de valg jeg tager, for mig selv og omkring mig. Man er vel MERE voksen når man lige pludselig flytter for sig selv i en lille 30 Kvm lejlighed her til D. 1! Har hele min families støtte, og hjælp omkring det her, og de hjælper med at flytte, indrette lejligheden og har fået så mange ting, så jeg takker af hele mit hjerte og især til min mor, for at hjælpe mig med flytningen, og ALLE jer andre!  Har brugt det meste af min Lørdag på at pakke værelset ned, som det er klar til flytning, og spist mig tyk i Jordbær med fløde og lækkerier, mhm. Bor i alene eller derhjemme? Hvordan var det at flytte første gang, for DIG?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALLY MINE // Nike Air Max 90