Udeboende på SU og en stresset tid.

Roadtrip to Fyn

IMG_3387okhj IMG_3388ok IMG_3390eweDet er ikke tit vi drager mod Fyn, men når vi endelig gør det bliver turen lavet hyggeligt og der bliver holdt et par pitstop på vejen, selvom vi kun bor i Jylland, og skal herovre – så skal der pauser til alligevel. Min bedste far havde lavet æblekage og mor havde pakket slik, kiks og diverse sager, som vi havde med. Vejret var jo fantastisk i går, hele vejen hertil og derfor var vi lige ude at nyde det i 10 minutters tid. Det er med at nye Fyn så længe man er her, for det er overhovedet ikke tit, jeg kommer hertil, det er ærgerligt og træls. I morgen står den på Barnedåb ved min Grand Fætter, Otto. Som han kommer til at hedde. Det glæder jeg mig SÅ meget til, han er virkelig sød og så lækker med det røde hår han har, hihi. – Ja, jeg havde også rødt hår som lille, men så farvede jeg det, ups. Men synes bare ikke den røde farve passede til mit hår, selvom folk siger jeg HELE tiden skal få min originale farve igen, haha.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udeboende på SU og en stresset tid.