Roadtrip to Fyn

Vellykket barnedåb

IMG_3410jhj IMG_3412hej IMG_3419opk IMG_3421dsdNu er det mandag igen, og alle mine skriftlige eksamener er startet. Idag var jeg oppe i Dansk, og det samme skal jeg i morgen igen. Ved virkelig ikke om det gik godt eller skidt i dag, det kan jeg ikke helt selv bedømme. – Men i søndags var vi til barnedåb på Fyn, hvor lille Otto skulle døbes inden han smutter hjem til USA igen. Han var simpelthen så fin i kirken, og der var slet ingen problemer med ham, han klarede det så fint. Man kan tydelig se på forældrene, at de er stolte. Jeg var stolt, for Otto er blevet opkaldt efter min morfar som desværre ikke er i blandt os mere. Men dåben gik fantastisk, der var slet ingenting med Otto, og det hele gik godt.
IMG_3424kk IMG_3427jkjk IMG_3428er IMG_3429pko IMG_3434jkhDa vi havde været i kirken, blev der serveret Brunch i Boevens forsamlingshus, hvor der var massere pålæg, frugter, pandekager, nutella, brunsviger og alt muligt andet godt. Jeg beklagede mig i hvert fald ikke, og bordene var simpelthen så smukke pyntet, i flotte blålige/hvidefarver – som passer godt sammen. Fik lige taget et billede af min tallerken med en masse godter på, det smagte så godt, og der blev taget flere portioner, hihi. Vi måtte desværre forlade festlighederne tidligt, da vi skulle hjem til det mørke Jylland igen, hvor der både regnede, blæste og jeg ved ikke hvad.. Men alt i alt har min weekend været skøn og afslappet på Fyn, ved min alletiders familie.

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip to Fyn