Sinful.dk

LinusPro Weight Gainer

pakke-muskelopbygningDet er længe siden i har hørt om min træning, og hvordan det faktisk går omkring det. Hvis jeg selv skulle sige det uden at lyve så går det faktisk helt af helvedes til, da jeg ikke træner særlig tit  mere, og jeg spiser faktisk en del usundt, fordi jeg altid bliver så lækker sulten, især inden jeg går i seng, så vil jeg altid gerne have noget slik, is eller pomfritter. Jeg har aldrig prøvet Weight Gainer før, men det lyder utrolig spændende og godt, hvis man som mig gerne vil bygge lidt flere muskler op i kroppen.
Jeg er desværre meget kræsen og hvis jeg får noget ind i munden jeg ikke kan lide, så ender det nærmest altid med at jeg ligner noget der ikke kan få luft i hovedet, så hvis jeg en dag får råd og begynder at træne rigtig så skal det klart være Jordbær smagen der skulle klikkes hjem og smages allerførst. Jordbæren gør dette;

Instantiseret og opløses nemt
Mix af komplekse kulhydrater og valleprotein-koncentrat
Opbygger muskelmasse og nedsætter restitutionstiden
Vævsopbyggende formel

Linuspro kan bruges af alle, og det skulle være rigtig godt hvis du gerne vil øge dit kalorieindtag. Formlen i LinusPro Weight Gainer har rigtig stor fokus på at forsyne din krop med de nødvendige makronæringsstoffer for at tage på i vægt. Deres produkter tilbyder kulhydrater og kvalitetsprotein, som kan hjælpe dig og din krop til et kalorieoverskud. Der findes forskellige smage; Chokolade, lakrids, vanilje og Neutral. Jeg vil i hvert fald overveje om jeg skulle begynde på at tage lidt mere på i vægt, for at kunne træne min krop, som jeg lige præcis gerne vil have den skal se ud. Men nu må vi se hvad jeg finder på. ”Produktet kan benyttes flere gange om dagen som supplement til en sund og afbalanceret kost for at øge dit kalorieindtag fra en fedtfattig kilde. Pulveret er instantiseret og opløses derfor nemt under omrøring i mælk eller vand.” Hvordan stopper i med jeres usunde vaner, HJÆLP mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sinful.dk