LinusPro Weight Gainer

outfit #24

IMG_3614IMG_3630okp IMG_3674koj IMG_3688dhj IMG_3697love IMG_3700kjkBukser ukendt // Top Søsters // Jakke Genbrugen/Hjørring // Smykker Lovetag(jane kønig), Spinning, Skagens // Sneakers Nike Air max // Neglelak Appeal4
Lige et outfit fra en dag i sidste uge, hvor jeg absolut ikke skulle fortage mig noget som helst, men – senere på aften skiftede jeg over til højtalilede bukser og toppen, fordi jeg selvfølgelig endte i Hjørring by med nogen venner og veninder. Har på det seneste tænkt meget over mit alkohol forbrug, og nu er det selvfølgelig sommerferie og den skal nydes med de bedste omkring sig, men derfor kan jeg godt skærer lidt ned for mit høje forbrug af mokaiser, og en masse Vodka/juice. Toppen jeg har på er min søsters, som jeg har LÅNT – men nu er den min, det har jeg i hvert fald lige bestemt. Elsker farven på den, den er rigtig sommeragtig og super skøn at gå i byen i, den kan matche til helt normale hverdags bukser, og så gå-i-byen-bukser også. Jakken købte min søster til mig i Genbrugen her i Hjørring, hvor hun har gjort SÅ mange gode fund, men denne sommer jakke elsker jeg, den er SÅ behagelig og slet ikke varm at have på – den skal nok blive brugt, hvis der overhovedet nogensinde kommer sommer til Danmark. Kan i lide det?

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LinusPro Weight Gainer