De akavede øjeblikke #1

RANDOM FACTS #10

IMG_3688dhjNavn: Kathrine Fødselsdag: 30. Oktober 95. Køn: Kvinde. Øjenfarve: Grøn/grå Hårfarve: Er rødhåret, men farver det blondt. Højre eller venstre håndet: Det må være højre De sko du går mest i: Mine elskede Nike Air Max Det du er bange for: At få indbrud igen, men det sker vel ikke igen. Din livret: Den er svær’ men i hvert fald koteletter i fad, med ris. Din første tanke når du vågner: Gå væk Tino. Pepsi eller cola: Coca cola, ja tak. Adidas eller Nike: Hvis jeg blev spurgt for 3 år siden, så havde jeg valgt Adidas. Nu er det Nike! Ice tea eller te: Ice tea, kan ikke lide te. Chokolade eller vanilje: Helt klart chokolade, især hvis det er marbue. Synger du: Altså i badet, gør jeg. Kan du lide skolen: Altså folkeskolen, nej. Men der jeg går nu, kan jeg godt. Vil du giftes: Wow, det har jeg ikke tænkt yderligere over. Kan du enes med dine forældre: Altså det er blevet bedre efter jeg flyttede hjemmefra. Gik ud og shoppede: Igår fik de sødeste mave bluser i H&M. Spiste sushi: Kan ikke lide sushi. Bagte hjemmelavede kager: Det er faktisk længe siden nu, men spiste kage hos min mor i fredags, hvis jeg husker godt. Hvis jeg var en måned ville jeg være: Juni, for der er varmt, mhm Hvis jeg var en dag i ugen: Fredag, for satan da! Hvis jeg var et tidspunkt på dagen: Det ved jeg faktisk ikke, den er svær. Hvis jeg var en planet: Pluto. Hvis jeg var et dyr: En kat, så kan man sove hele dagen og hygge sig. Hvis jeg var en retning: Ligeud Hvis jeg var en følelse: Måske glæde, men der er også så mange andre gode følelser. Hvis jeg var en farve: Lyseblå. Hvis jeg var et tal: Måske 10, eller 25? ved det ikke. Mad eller søvn?: Søvn! Lilla eller grøn?: Lilla  Svømme eller ski?: Svømme. Pizza eller salat?: Bare en almindelig salat fra Royal sandwich.  Salt eller peber?: Salt. Kærlighed eller venner?: Venner kommer altid i første række. Favorit ? farve?: Det er lyseblå og lyserød, det er smukke farver. Film?: The lost song,. Sko?: Nikeeee  Butik?: H&M – billigt, men god kvalitet i tøj. Sted at være?: Hjemme i min egen 30 Kvm lejlighed. Dyr?: Har en lille kat, ved navn Tino. Ting at gøre i din fritid?: Bloggere, går i fitness og passer min lejlighed, haha.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De akavede øjeblikke #1