MAKEOVER; FØR OG EFTER

Dana cup

Danacup ugen IMG_4032 IMG_4033 IMG_4039I sidste uge var Hjørring, Tornby og andre byer i Nordjylland fyldt op med en masse der skulle ud at spille fodbold rundt omkring i Hjørring. De kommer alle veje fra USA, Mexico, Sverige osvosv. Jeg har aldrig nogensinde set så mange mennesker samlet på et sted, og så i lille lille Hjørring. Jeg har heldigvis kun i Metropolen få gange, for det var overhovedet ikke til at være nogen steder for dem, men synes det var meget sjovt at der var så meget gang i Hjørring. I stedet for de kedelige grå gader med de samme ansigter, så kunne man kigge på noget andet end det normale, haha. Selvom der ikke var så meget at kigge på, da de fleste var i 15 – 17 års alderen, hihi. Da optoget startede sad jeg ved min veninde Emilie, og hygge drak lidt – det altid dejligt at være i hus med en skøn skøn veninde, og bare snakke om alverdens sager. Det er noget jeg sætter kæmpe pris på. Har i nogensinde været med til Dana cup? Eller kender i til det?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEOVER; FØR OG EFTER