Sportskompagniet

Fødselsdags ønsker 2015

ønsker

 

Det er super tidligt at proppe mine ønsker op på bloggen nu, og det er skam hellere ikke alt på collagen, som jeg ønsker mig faktisk, der er flere af tingene som jeg er i tvivl om. Da min mor var her for nogle dage siden, begyndte hun at nævne at jeg skulle sende en masse ønsker til hende, og jeg har ALTID sindsyg svært ved at finde ting, pynt og reoler som jeg faktisk står og mangler. Jeg er så skuffet over mig selv, for hænge hylden i ser fra Ikea af er simpelthen blevet fjernet fra deres hjemmeside, og var en af dem der ikke nåede at få købt en hjem, pis.. Mon ikke de kommer igen? Hvorfor skal det være så svært at finde ønsker, jeg siger jo hverdag hele året at jeg ønsker mig forskellige ting, men når folk så spørger mig, er jeg tom for ideer, men i hvert fald står PENGE højt på min ønske liste, da der er SÅ mange lækre og dyre ting, jeg gerne vil have til min lejlighed; En kommode ud til mit badeværelse, til undertøj, strømper og makeup sager – den står virkelig højt på listen, men mangler også et nyt solidt bord. Glæder mig så meget til min 20 års fødselsdag! Hvad synes i om mine ønsker? Er der noget i virkelig også ønsker jer?

4

 • Jeg er virkelig også dårlig til at komme på ønsker, når folk spørger. Og jeg har endda snart fødselsdag!! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S

  Sikke nogen fine sager! Er også selv utroligt dårlig til det med ønsker – især fordi jeg har fødselsdag to uger efter juleaften 😀

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Sindssygt gode ting! Jeg har selv fødselsdag midt i september, og har en forholdsvis tom ønskeseddel, så dette var lige hvad jeg kunne bruge – både til fødselsdag, jul og studentergave, tak! 🙂
  http://julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det er virkelig dejligt du kunne bruge nogle af ønskerne! :). Min liste er os stadig forholdsvis tom for ønsker!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sportskompagniet