Rosborg drømme

MAKEOVER; FØR OG EFTER

PicMonkey Collagepopp IMG_3949IMG_4066 IMG_4069 Omflytning i lejlighedenSå er det tid til at vise lidt fra min lejlighed igen, da jeg har ormrokeret hele værelset. Som i kan se på det første billede, var det spejlvendt før, men blev træt af det, og nu synes jeg pladsen bliver fyldt mere ud, og nu er lejligheden mere ”mig”. Nu mangler jeg bare at få hængt de sidste ting op, og så SKAL jeg havde fat i en flot kommode, højskab og noget ud til mit badeværelse, så er mit hjem snart fuldendt. Det gør mig så sur, at jeg er en sparepind med pengene, for nu er den populære Ekby hylde udgået fra Ikea, så nu sidder jeg tilbage med en kæmpe ØV følelse, for det var den jeg ønskede mig aller mest, den er så bare borte nu.. Men er virkelig glad for mit resultat med at rykke rundt, og gjorde det HELT selv med massere af sved på panden og dejlig føler efterfølgende. Hvad synes i? 

11

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosborg drømme