Fødselsdags ønsker 2015

Rosborg drømme

Rosborg møbler
Vidste i der fadtes en Rosborg, og at jeg ligger mellem Århus og Randers? Det gjorde jeg ikke. Alle de fine og dyre designer møbler og dekorationer samlet på et sted, det får mig virkelig i shopping humør, selvom jeg sidder med minus på kontoen, så er mit kort helt elektricitets efter stolen, bakke bordet og den grå lys holder fra Tom Dixon.  Men Elefant figuren ville også pynte fint i mit lille hjem i Hjørring. Alt dette på collagen her, er bare et lille udpluk af deres mange flotte, og spændende sager, som i kan finde på deres hjemmeside som hedder Rosborgshop.dk. I kan få alt fra; Dekorationer, Sofaer, borde, stole, til dyre gyngestole, reoler der koster op til 50.000, så hvis jeg vandt en million så vidste jeg godt hvad nogle af pengene skulle bruges på, nemlig flotte reoler, og det lækre spise bord. Jeg er helt forelsket i webshoppen, og tror ikke jeg kan styre min begejstring hvis jeg en dag kom ud og kigge med egne øjne, i deres butik, hahha. Hvad synes i om de fine sager? Kendte i allerede til Rosborg? billede_1

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags ønsker 2015