RANDOM FACTS #10

Sportskompagniet

Sports
Det har aldrig været mig at træne, løbe eller cykle rundt i stramme trænings bukser eller trøjer. Men synes faktisk det er vildt fint at man kan få så meget pænt til både Svømning, løb eller hvis man bare skal ud at cykle en lille tur eller hvis man går til noget. Sportskompagniet har en masse lækre sager I kan vælge imellem, hvis det er noget i går op i. Der er både Drikke dunke, trænings tøj, Energi/kost tilskud osvosv. Sportskompagniet er grundlagt af den erfarne triatlet Jan Jørgensen som også er uddannet triatlon træner og kostvejleder. Sports kompagniet har fra start af ville tilbyde jer købere de aller bedste produkter og den bedste service baseret på deres egen erfaringer. Samtidig er det MEGET vigtigt for os at kunne rådgive alle uanset erfaring og ambitionsniveau. Du har adgang til personlig rådgivning her i vores netbutik ved at kontakte os. Hvis i har lyst eller hellere vil kan i besøge deres fysiske butikker på bygaden i Hellested – de er altid klar til en snak med dig, og hjælpe dig igennem de ting, du skal have hjælp til. Sportskompagniet  står simpelthen altid klar med en hjælpende hånd og et kæmpe smil, for at hjælpe dig. I kan også få fragt fri hvis i køber for over 750 kr, så skal i ikke betale for portoen. Tjek deres hjemmeside ud, eller gå ned i den fysiske butik, hvis du eller i står og ikke ved hvad i skal gøre eller vælge, så er jeg sikker på, i får en sindsyg god betjening og hjælp. I kan selvføgelig også shoppe fra deres website, hvis i helst vil det. Har i hørt om Sports kampagniet før?billede_1

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS #10