Summer vibes #1

Bedrenætter

....

 

Jeg tænker tit på om man sover godt nok på en helt almindelig sovesofa eller om den skader i sidste ende?! Bedrenætter har en masse gode MEN dyre skum madrasser, men det siges at man ligger bedst på sådan en, hvis man vil have en god god natte søvn. Hvem vil ikke have en god nat søvn? Jeg er en af dem, som sover på en sovesofa og sover rimelig godt på den. Men engang imellem vågner jeg os op og har en smule ondt i ryggen, desværre.. Men når man bor i en 1 værelses lejlighed er der ikke plads til både seng og sofa – man må simpelthen proviantere! Inde på bedrenætter finder i deres lækre madrasser lige her. I kan få dem i forskellige størrelser. Men hvis det ikke lige er det som i er på udkig efter, finder i også Sovesofaer, senge, sengetøj og en masse overdrevne lækre dyner i forskellige størrelser. Jeg står faktisk selv og mangler en ny, og lækker dyne som ikke er for varm, men hellere ikke for kold. Deres sovesofaer er virkelig stilet og fede, jeg er helt forelsket i denne sovesofa her. Jeg synes deres priser er meget høje, men nu ved jeg hellere ikke hvad en madras eller en dyne skal koste – har aldrig selv været ude og købe sådan noget. Men synes i skal tage et kig på deres hjemmeside, og se om i finder noget spændende som måske frister jer! Bedrenætter.dk – en hjemmeside med en masse udvalg blandt dyner, sovesoafer, osvosv. Jeg er i hvert fald fristet, jeg ved ikke med jer?! Er I det? Forsæt god weekend. 

billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer vibes #1