Bedrenætter

Lyngby stager

IMG_4186 IMG_4187 IMG_4188Først var det figur, så var det Kahler vaser og stager, nu er det lyngby jeg er ude efter. Jeg har bare aldrig fået nogen figur, og kahler vaserne er fine nok til at starte med, men lyngby derimod er lige noget for mig. Det er enkelt, stribet og det kan passes ind alle steder i mit hjem. Jeg købte for en uge eller 2 siden, Lyngby stagerne til stearinlys. Har altid været bagefter med nyhederne, fordi jeg aldrig har haft så mange penge. Men stagerne skulle jeg have og de koster kun 150, så det lige til. Overvejer at købe dem i sort også – da jeg synes de er SÅ flotte. De pynter så fint i mit lille 30 kvms hjem! Men er lidt i tvivl om hvor henne de skal stå og med hvad! Nu skal der bare spares op til den store Lyngby vase, som jeg savler over lige fortiden. Samler i på Lyngby? Er i mest til Kahler eller Lyngby? 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedrenætter