10 ting som irritere mig i lejligheden #1

Outfits #26

IMG_4245fe IMG_4247br IMG_4251dd IMG_4252j IMG_4253f IMG_4254Mange har spurgt hvor min ”mave” top er fra, den er fra H&M i Hjørring, i kan sikkert finde den inde på deres hjemmeside, ellers er den udsolgt. Jeg ved ikke hvor de bukser er fra, de har en masse år på bagen nu. Outfittet er fra lørdagens strabadser hvor jeg endte i byen med gamle veninder, men da de tog tidligt hjem, måtte jeg finde på noget, haha. Jeg ender altid alene og fortabt i byen gader, sådan uden venner. Men jeg kom i hvert fald først med en taxi hjem kl. 5 – 6, så det havde været en god by tur. Jeg ville egentlig bare vise mit outfits og fortælle jer, at jeg er en meget glad pige fortiden, og jeg elsker min hverdag, liv, skole og de nye klasse kammerarter. God aften!

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som irritere mig i lejligheden #1