NÅR MOR FYLDER ÅR

Køkken udstyr

Untitled #159

Det med at flytte hjemme fra kan godt være lidt smådyrt, hvis man som mig finder ud af det i sidste øjeblik. Jeg havde en lille månedes tid til at finde ud af hvad jeg mangler og skulle bruge i lejligheden. Heldigvis havde min mor, og nogen i familien gemt ting, som kom mig til gode. Gryder, stegepander, ildfastefade og alle de andre ting kunne godt gå ud og blive lidt små dyrt hvis man ikke havde noget af det, inden man flyttede for sig selv, jeg havde det hele, undtaget en blender som jeg vil sætte på min ønske liste til jul, som jeg kan begynde og lave lækre drikke til mig selv. Men i en lille lejlighed på omkring de 30 kvm der må man selv ud og investere i en ovn, sådan en har jeg heldigvis. Men kunne godt tænke mig en ordenlig og fin en, som er lidt bedre end den jeg har nu. Denne fine ovn som i ser på billedet er også på ønske listen, da jeg virkelig mangler en, som er god, kan bage og lave god mad.  Amager isenkrammer har en masse på deres webshop, som i kan finde her. Der er alt fra Personlig pleje, lys kæder, fritid, til have, køkken udstyr osv, de fleste ting koster en venlig pris, der er gratis fragt ved køb på over 500.- ‘‘Hos os finder du det helt store udvalg i ting til fornyelse og forskønnelse af dit hjem. Stort set alt hvad du skal bruge til vedligeholdelse og småreparationer i det daglige.”  Butikkerne kan i også finde på amager, Valby og andre steder, hvis i ikke er til net shopping. Er i hjemme El. udeboende? 

billede_1

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MOR FYLDER ÅR