Køkken udstyr

Outfit #27 Because it’s a passion

IMG_4357e IMG_4359 IMG_4360 IMG_4370 IMG_4379 IMG_4383 IMG_4387f IMG_4351bbTrøje ukendt // Bukser Only // Sneakers ukendt // Ringe Skagens og Spinnings
 For en uge siden var mig og mor et smut forbi den nye Only butik som er kommet til Hjørring, hvor de kørte med 20% på alt i butikken, så der skulle kigges og prøves. Jeg faldt pladask for disse læder bukser med det fede design på hver side, det er første gang jeg har kunne passe et par bukser, som nærmest sidder helt perfekt på mig, så det var en fed oplevelse og så var min skønne mor sød at give mig dem, som en før fødselsdags-gave og det takker man aldrig nej til. De er allerede blevet brugt på 2 byture, og på en hverdag, så de er allerede blevet stylet med forskellige outfits. De er i hvert fald alle pengene værd. I synes sikkert mit hår ligner noget der løgn, men havde liget taget det ned fra en knold, og så var det søndags hår, kunne ikke vente med at tage billederne, thi. Hvad synes i om bukserne? Er de ikke fede? 

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkken udstyr