Shop your fall faves

TINO

IMG_4200 IMG_4207ff IMG_4208op IMG_4213Det er et par dage siden disse billeder er blevet taget, hvis ikke en uge eller to siden. Jeg ved godt det er tosset og helt hen i vejret at min kat Tino får sele på, det har jeg hørt fra rigtig mange. Men bor ud til en vej, hvor den let kan blive kørt over, og det vil jeg helst ikke have skal ske. Så er jeg også pisse rad for den ikke kommer hjem om natten, for det SKAL den også, haha. Nå, videre til indlægges handling. Jeg var ude at gå tur med Tino, og der fik jeg skudt nogle fine billeder af ham, i det alt for lækre sommervejr. Tino er en meget bestemt herre og den vil absolut kun gå hen hvor den selv vil, så det er Tino der går med mig, og ikke omvendt, haha. Hvad synes i om billederne?

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop your fall faves