1. Advent // Stuhr konkurrence

1. Advent og en tidlig julegave

IMG_5768hjGlædelig 1. Advent til alle mine fantastiske og skønne læsere. Min mor har været så dejlig at lave en dekortion til mig, det gør hun hvert år for de bliver simpelthen så fine når hun gør det, og så elsker jeg bare alt slags pynt til dekortionerne. I år blev det 1 stort tykt lys som blev min Advents dekorion, og det synes jeg er virkelig smart, for så kan man tænde det hverdag helt op til juleaften. Der er intet mere hyggeligt end at have pyntet til jul og så tænde stearinlys over hele hytten. Har i dag sat en 1. advents konkurrence op. I kan finde den HER. Jeg håber i har haft en fantastisk 1. Advent selvom vejret har vist sig fra en dårlig side, men det er nu hyggeligt nok.  IMG_5739mnjk IMG_5740jkIMG_5743hIMG_5779hj IMG_5782gfy IMG_5785gh IMG_5794hjJeg var så uheldig at min gamle iphone 6 måtte lade livet og ikke virker mere. Så har både haft en Iphone 4, og 5 indtil jeg cyklede byen rundt i går for at få fat i min Iphone 6s, da jeg ikke var hjemme da de kom med den. Heldigvis fik jeg hint om at jeg kunne finde den ude i et center pakkerne bliver afleveret på, inden de bliver kørt hen til post butikken, har aldrig cyklet så hurtig, for klokken nærmede sig 3, og der lukker de altså. Men der var en sød mand, som fandt min pakke, så er virkelig lykkelig og glad, efter et meget stort had til ham jeg snakkede med i telefonen, da jeg spurgte om de ikke kunne lægge den ud i en boks, og sende en pinkkode til mig. Det forstod han ikke, og det gad han ikke hjælpe mig med desværre. Men jeg er glad, og heldig. Det er en julegave til mig selv, hold op hvor forkælet at være. Hvad synes i om Iphone 6c? Har i lavet dekortioner? 

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Advent // Stuhr konkurrence