i would like to wear #5

8 TING SOM IRRITERE MIG I LEJLIGHEDEN #2

IMG_5583fdr1. Kulden, her i min lejlighed er der tit koldt, fordi jeg går og vil spare på regningerne med varmen. Så tænder kun varmen når det er højst nødvendigt. Men nu hvor det er så koldt udenfor, sådan pludseligt. Er jeg begyndt at tænde for varmen om aften, for når solen går ned(Når solen er her), så bliver der hurtigt koldt i min lille lejlighed.

2. Klinke gulv er det værste jeg nogensinde kommer til at kende til, i hvert fald når der er koldt uden for, og man ikke har varme i klinkerne. Jeg bliver overrasket hver morgen, når jeg går ud i gangen og på toilettet – gulvet er jo isne koldt. Heldigvis findes der strømper og varme bade.

3. Vinduerne. Efter godt og vel 7 måneder i lejligheden har jeg ikke fået hængt gardiner op, og derfor kan folk egentligt bare glo ind, hvis det er det de har lyst til. Velkommen til bar røv og nøgenhed hvis i har lyst til et kig. Må nok hellere snart ud og investere i gardiner, især når hækkene er begyndt at tabe sine blade, så går der ikke længe før man kan se helt herind. fuck!

4. Beliggenheden af lejligheden, her til vinter hvor vejret bliver koldt, der regner og blæser helt af helvedes til, så ville jeg gerne have haft boet lidt længere inde i byen. I hvert fald tættere på min skole, for når sneen først melder sin ankomst – så vil jeg helst gå i vinter hi og blive indenfor, under en tryk og varm dyne, i stedet for at begive mig ud i snevejr og så endda på en cykel.. VÆLTER JO BARE!

5. pladsen er trang og jeg kunne virkelig godt bruge mere vægplads. Jeg har så mange forskellige ideer til hvad jeg vil have op på væggen. Vil så gerne have en hel væg med billeder, hylder og trådhuse – det ser altså virkelig godt ud når andre gør det. Det vil jeg også prøve så, men når ja.. PLADSEN! Vil også gerne have flotte hylder op, en flot kommode og andre ting, det må jeg gemme til en anden gang.

6. Sovesofa VS normal seng? I min lejlighed sover jeg på en sovesofa og de kan altså ikke holde til at blive sovet på hele tiden, derfor er der ligesom i mine gamle sovesovesofaer blevet lavet et hul op til der hvor den går ud af, så jeg har en dyne til at lægge under mig, som jeg ikke får helt ind i ryggen. Hvis jeg nu havde et lille ekstra rum, så skulle jeg virkelig have fat i en helt almindelig seng ude fra IKEA, dem ligger man altså helt fantastisk i, og det ville min ryg nok blive glad for.

7. vi alle sammen kender vel til at handle virkelig stort ind, og især hvis man får besøg af en med bil, så handler man lidt ekstra ind, for så behøves man ikke cykle med det i en cykelkurv, som er ved at falde af. Problemet er bare at mit køleskab er virkelig lille og min fryser der kan knap nok være en pakke is i. Så det hele skal proppes ind og så skal der bare hurtig lukkes.

8. I alle sammen ved sikker godt at jeg har en kat, som hedder Tino og bor i en lejlighed på 30 kvm. Når Tino så keder sig og ikke kommer ud, så bliver der hoppet op og ned på alle møblerne. Nogengange skal man tro at den leger ”Jorden er giftig” for engang imellem er det fra køkkenbordet, til spisebordet og kommoden, men vinduet skal sgu da også med.. Den er da ligeglad med hvad der står i vindue. Heldigvis er den større nu og passer bedre på, men det er vildt irriterende faktisk.

Kender i til nogen af punkterne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i would like to wear #5