10 TING JEG IKKE FORSTÅR #5

Smadret iphone og 2 advents gaver

IMG_5715jh IMG_5714efrt IMG_5715jhNu nærmer December måned sig, med hastig skridt og det viser sig at December bliver en kold måned med massere af sne, slud og skod vejr. I hvert fald fra min side. Jeg er ikke den største fan af sne, og slet ikke når jeg har langt i skole, og ikke kan tage bussen hverdag – så må sætte livet på spil, hver morgen på en cykel haha fuck. Der er allerede faldt meget sne i København og Odense, men heldigvis er lille Hjørring ikke ramt endnu, og håber ikke det sker, før langt inde i December måned. Min mor kom forbi igår, hun havde mine advents gaver med, men dem bad hun mig åbne i stedet for jeg skulle vente til December måned, det var ikke så godt. Håber stadig jeg får lidt gaver når det advents, eller? Fik en julekalender, Små sure, chokolader og et glas nutella, det er mit størtse crush lige nu. Kan spise det hverdag og der er nærmest intet bedre end en rugbrød med Nutella og bananer mmmh. Det smager så godt.

I fredags havde jeg sådan en fantastisk god dag, jeg vandt endda en flødebolle af de dyre, fra min klasselærer, fordi vi vædet om noget med likes på facebook. Han er sgu cool nok. Jeg ville egentligt have en stille og rolig aften her hjemme, men det endte ud i byen sammen med min Nabo. Inden jeg tog afsted, væltede jeg med et uheld min 8 måneder gamle Iphone 6 ned på gulvet, og den har kunne tåle mange slag og skrammer – med det dræbte den. Den gik ud som et lyn og kunne i tændes. Nu er den på Phonehospitalet og skal nok være der til i morgen. Jeg fik først en til at kigge på den, men han mente ikke der var noget at gøre end at købe en ny – DEN KUNNE IKKE LAVES! Men ber’ virkelig til ham øverst oppe, at der kan laves et eller andet ved den, så lige nu må jeg tage til takke med en gammel iphone 5, men det er bedre end slet ingenting. Får i advents gaver i år? 

3

  • Louise

    Min søde svigermor har sørget for adventsgaver til min kæreste og mig. Der står en stor pose i vores lejlighed og venter til 1. søndag i advent. 1. pakke er Kinder julekalendere, – de er ikke pakket ind, så har ikke luret 😛
    For 2 år siden havde hun lavet kalendergaver til os, så vi fik noget hver dag, alt fra køkkenting til duftlys, juleslik, sokker osv. Mega betænksomt!

    Håber din iphone klarer den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Det lyder da super hyggeligt og hvor er hun sød ved jer! Håber virkelig også den klare sig!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæresten og jeg har købt advents gaver til hinanden i år istedet for julegaver 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #5