Smadret iphone og 2 advents gaver

Ugens op og nedture #1

IMG_5584deI dag vil jeg starte noget nyt op på min blog, har tænkt på at gøre det længe. Men der har været en periode hvor jeg måtte lægge bloggen lidt til side, så ville ikke starte noget nyt op.  Men eftersom der sker en masse i mit liv, og der mange der har spurgt ind til hvad jeg laver i løbet af en uge. Så vil jeg starte ”ugens optur og nedture” det ville komme hver Søndag(næsten). Nu må vi se hvordan i følgere tager i mod det.

Ugens opture:
.. Har haft en god uge i sig selv, uden alt for meget negativitet og det betyder alverdens for mig.
.. Har haft besøg af min mor 2 gange i ugens løb, men den anden gang var en uheldighed
.. Har været på BB med en kammerart, skulle bare have en enkel(blev til en nat uden søvn)
.. Har fået blogget en masse i denne uge, det jo fantastisk
.. Har fået tidlige advents kalender af min mor, ikke meningen de skulle åbnes, men vi kunne åbenbart ikke vente, så jeg fik 2 på samme tid
.. De lækre små chokolader, især Twix. De kan redde ens dag!
.. Spar havde blomster til sølle 10.- så det måtte jeg have
.. Har fået købt næsten alle julegaverne, så er jeg ved at være klar til December
.. Har forkølet mig selv med rullekrave trøjer og nye sorte bukser.. Jeg manglede altså
.. Vandt også en af de dyre flødeboller, fordi jeg vandt over min lære. han er cool nok

Ugens nedture:
.. Vi er blevet sat sammen med en anden klasse, og de gør ikke andet end at brokke sig. Går vi i første klasse? Så har jeg misforstået noget!
.. Vejret har været helt ab surt. Hvordan kan der regne alle ugens dage? fuck efterår okay
.. Min elskede Ipone 6 måtte i Fredags lade livet, da den faldte på gulvet. Jeg græder inden i
.. Når tino åbenbart skal lege om natten, så er jeg ikke sød længere. Ud i gange hele natten, så kan den altså lærer at man her i huset sover om natten, og ikke leger med alt muligt, ELLER går ind i mine skabe, det gør den virkelig tit, hvordan stopper man den?
.. At jeg hver evig eneste fucking dag skal kører op af en bakke, der tager alt luften fra mig, jeg dør en skønne dag. De 2 veje som findes op til skolen, det er bakker
.. Tino stak forresten af her den anden dag, og fandt ham inde i min venindes have. Han har åbenbart to hjem. Må stramme den snor noget mere
.. Mørket som kun bliver mørkere og mørkere for hverdag, i sær om morgen irritere det mig!

Min uge har været fantastisk, og der sket alt muligt godt for mig. Men engang imellem må man indse at man ikke altid kan gå og være glad, for så skal du nok få splittet dit humør af. Jeg fik splittet mit humør af i et par timer i Fredags, hvor min telefon valgte af dø på mit gulv, det er et stort problem fra min side af, for jeg elskede min Iphone 6, og er ligesom ikke færdig med at betale den af. Så har bedt til ham højst oppe, at en jeg kender kan lave den, så i aften inden jeg går i seng, ber’ jeg fandme lige en ekstra gang til ham der i himlen. Ikke fordi jeg er kristen eller tror på ham? Men måske det vil hjælpe, og den så kan blive lavet, måske den bliver bedre end før. Man har vel lov at håbe. Men nu skal jeg ikke sætte for store forventninger til det, for hvis det er prins pladen og der er sket alt muligt, så er i alle inviteret til begravelse i Hjørring, spøg til side. God aften sødeste læsere.

1

  • Sådan nogle indlæg her lavede jeg også en gang. Synes de er sjovt at lave, så måske jeg burde gå i gang med det igen 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smadret iphone og 2 advents gaver