9 faser vi går igennem, når vi mangler et juletræ

Glædelig jul | 2015

PicMonkey Collageioo PicMonkey Collageo PicMonkey CollageopoSå er det langt om længe blevet D. 24 December igen. Det er en dag vi alle har gået og ventet i spænding på, i hvert fald hvis man hedder Kathrine – så har man ventet rigtig længe på dagen i dag! Jeg vil blot ønske jer alle sammen en fantastisk juleaften med jeres kære. I år skal jeg holde jul hos min Onkel og tante, mine kusiner og mor – det skal nok blive hyggeligt. Der plejer i hvert fald ikke at mangle noget når det handler om mad, og drikke. Glæder mig så meget til at fejre denne dag i familiens tegn, og bare slappe af, da vi kommer til et opdækket bord, og mad.. mmmh!

I alle sammen må love mig, at i får en helt igennem ubeskrivelig dejlig juleaften sammen med jeres kære, børn, mand og dem i skal holde jul med. Det skal blive en helt fortryllende aften med gaver, julemad og risalamande, hvor mandlen skal findes – håber jeg vinder i år, haha! Glædelig jul!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 faser vi går igennem, når vi mangler et juletræ