Dufter det af jul? // 1. Advents vinder

New years party style

party
1. Figurnær kjole 429.- HER  | 2. Paillet kjole 379.- HER | 3. Paris V kjole 549.- HER  | 4. Champagne kjole 379.- HER

Når det omhandler nytår, kjoler og fest så er jeg altid i skide dårlig tid, fordi jeg er så lille og der er bare ingen kjoler der passer til min krops form, andet end hvis der bliver gjort en hel de ved dem. Så derfor ender jeg altid i bukser og en trøje, hvor fedt?! nej.. Men sådan er livet engang imellem! Jeg har fundet 4 kjoler med Pailetter, som jeg synes er super smukke, og godt kunne bruges til nytår eller måske jul? De er i hvert fald venlige hvad penge angår! Jeg er især vild med nr 2. Den er så fin!

party
1. Paillet kjole(hvid) 429.- HER | 2. Figurnær kjole med frynser 799.- HER | 3. glamour kjole 249.- HER | 4. Sequin kjole 329.- HER | 5. Skater kjole 429.- HER

Det værste er at finde en kjole til nytår, som bare er kjolen, den man ikke kan undvære i år, men sagtens kan næste år, for der skal man jo have en ny, det står skrevet! Men dog er det ikke alle som har råd til nye kjoler, eller andet hvert år til nytår, så man kan sagtens vælge kjoler som kan genbrugs, der har jeg fundet et par her, og er helt forelsket i de 2 hvide. De er anderledes og lige mig. I år vil jeg ud og lede i alle Hjørrings butikker efter en kjole, og hvis jeg ikke finder en, bliver det sgu bare en højhalset trøje samt nogen sorte bukser – er så fan af det sæt! Har prøvet at lave et nogenlunde festligt indlæg, og er os tidligt ude, så kan i nå at se mit bud på den perfekte nytårs kjole!  Hvad synes i om kjolerne? Vil være fedt med feedback! 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dufter det af jul? // 1. Advents vinder